kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Budapest Bár - Volume 2: Tánc lemezbemutató koncert

Program kezdete: 2010. február 24 19:00 (szerda, 140 hónapja)

Kölcsey Központ, Nagyterem
Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
A belépő ára: 2700 Ft., 3400 Ft.
A belépő ára elővételben: 2700 Ft., 3400 Ft.

Az elővételes jegyek itt vásárolhatóak meg:
Apolló mozi, Főnix Csarnok, Kölcsey Központ, Tourinform iroda, Interticket hálózatában (www.interticket.hu)


Érdekel a program?

A Budapest Bár csapata teljesen új koncert-színházi műsorral készül, sok egóval, némi drámával, fanyar iróniával és persze utánozhatatlan tehetséggel. Az új album vidám, táncos, pörgős. Sztepp, rumba, swing és őrületes improvizációk adják meg az alaphangot. Karády Katalin, Jávor Pál, a XX. század első felének bárzenéje, filmdalai és slágerei hangzanak fel Stux úrról, a tisztes őszes halántékról, a Horváth-kertről, a Niagaráról, a csapodár Józsefről és illatos májusokról. A különös helyszín a sohasem látott bár öltözője, ahol Robi mágus vezetésével a legnagyobb varázslók bűvölik el a nagyérdeműt. A közönség cinkos szemlélője lehet a kulisszák mögötti hangulatnak, ahol egy cilinderes úr fehér nyulat kerget, kártyatrükkök és repdeső tollak szelik a füstös levegőt és persze elcsattan néhány csók is.

Közreműködik: Frenk, Kiss Tibor, Lovasi András, Németh Juci, Ruttkai Bori, Keleti András, Behumi Dóri, Ferenczi György, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián és a Budapest Bár zenekarAjánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!