kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Presidance Company: Hungarythm - "A tánc életre kelt"

Program kezdete: 2010. január 20 19:00 (szerda, 141 hónapja)

Kölcsey Központ, Nagyterem
Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
A belépő ára: 2.200 Ft, 2.700 Ft
A belépő ára elővételben: 2.200 Ft, 2.700 Ft

Az elővételes jegyek itt vásárolhatóak meg:
Apolló mozi, Főnix Csarnok, Kölcsey Központ, Tourinform iroda, Interticket hálózata (www.interticket.hu)


Érdekel a program?


“Mi magyarok semmiben sem különbözünk más nemzetektől, kicsit mégis mások vagyunk. Mi is szeretünk táncolni, zenélni, nagyokat mulatni."A Presidance Company Hungarythm című produkciója a magyar néptánc karakterét megőrző XXI. századi egyedülálló mozdulat-és látványvilágát Vári Bertalan Harangozó-díjas táncos, koreográfus álmodta színpadra, akinek munkáját neves szakemberek segítették. Vass Éva jellmezei és - a korábban Steven Spilberggel dolgozó - Szabolcsi János díszletei adják meg a különleges fény-és hangjátékkal ötvözött színpadi összhangot.

Az együttes 2008-ban alakult, azóta töretlen sikerrel lépnek fel országszerte. A tánc-, a zene- és a cirkuszművészet avatott mesterei felejthetetlen utazásra invitálnak. A cirkuszművészettel rokon és annak műfaji sajátosságait szervesen beépítő koreográfiák egyben a magyar néptánc sajátos karakterét is megőrzik. A páratlan látványvilágú előadásban a tradicionális elemek a kortárs mozdulatnyelv mozgásformái közé ékelődnek. A táncosokat a színpadon a Kerekes Band és - a Csík zenekar zenéjét élőben játszó - Anselmo Crew kíséri. Az ő muzsikájuk képezi az előadás zenei alapját.Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!