kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Francia trashPunk iccaka!

Program kezdete: 2009. december 12 21:00 (szombat, 127 hónapja)

RockSuli
Debrecen, Boldogfalva u.3.
A belépő ára: 600ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Francia trashPunk iccaka!
kortes: Hiánypótló rendezvény a RockSuliban(Boldogfalva u.3.)!!!!! Égett gyerekek...
Szólj hozzá!

Fellépők:

Égett Gyerekek (HUN)
A 90-es évek elejének legendás debreceni szabadcsapatának visszatérő koncertje! Dr.Kondor korai projektje a pszichokinetikus,effektorientált lágyzene mindmáig egyetlen hazai képviselője. A zenekarról még az underground körökben híres-hírhedt bolgár Zwsaaer fanzine is cikkezett anno. Íme egy részlet az írásból:
"Nagyon jók!"

The Meatards (FRA)
"...Hmmm, mit mondjak magának? Mocsok, az már biztos. Dühös, mindenféle finomkodást nélkülöző trash-punk erőteljes dobbal és basszussal, hangulatos szintetizátor futamokkal, rohadék énekhanggal. Koncerten még zajosabbak és durvábbak, erről mindenkinek lesz alkalma meggyőződni aki eljön, hogy megnézze őket...
...Ja, meg a maszk, amiben fellépnek! Ki ne hagyjuk! Elkészítése egyszerű,
viselete kényelmetlen, kinézete gusztustalan. Tehát szuper. Fogsz olyan 20- 30 deka, mondjuk zalait, (olcsó és a célnak tökéletesen megfelel) amit szép összefüggő rétegben az arcodra terítesz, egy- egy nyílás a szemeknek és a szájnak és az egészet 'folpakkal' a fejgolyódra rögzíted."
http://www.myspace.com/themeatards

Hello Sunshine (FRA)
"A bordeaux-i gitár / dob duó egy fékevesztett zajongás, több rövidke számon keresztül. A francia The Fatals, az olasz Hiroshima Rocks Around, meg ilyen â01990 es amcsi noise rock bandák ugranak be mint pl. az Action Swinger. Zajos, gyors muzsika és üvöltés, ami néha átmegy dallamosabb éneklésbe. Hangsúlyozom, néha és másodpercekre! Koncerten bombák lesznek decemberben a Meatards-al, ebben biztos vagyok!!!!"
http://www.myspace.com/hellosunshinetoday

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!