kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

MAnökken ProlEtarZ - Gitározós koncert

Program kezdete: 2009. november 27 20:00 (péntek, 122 hónapja)

Grizzly Music Pub
Miskolc, Városház tér 1.

Érdekel a program?

http://zenemagazin.com/2009/11/grizzly-miskolcon-%E2%80%93-nem-csak-a-csanyikban/

Grizzly Miskolcon! – nem csak a Csanyikban

A MAnökken ProlEtarZ és a Szabad Európa Rádió Miskolcon a Városház téri Grizzly Music Pubban koncertezik november 27-én, pénteken.

A közel 20 éves Grizzly Pub lassan egy éve Music Pubként is üzemel, vagyis a bővítés nem csak több asztalt, hanem egy színpadot is jelentett. Helyi és országos kedvencek is megfordulnak itt műfaji tekintet nélkül az etnotól a jazzen át a rockig, a minőségi élőzene a fontos.

A Szabad Európa Rádiót már ismerheti a miskolci közönség, hiszen nyáron a PANKKK (Program a Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) támogatásával a romániai Jokerman zenekarral adtak közös koncertet itt. A 4 srác (Benő, Laci, Tibi, Marci) - Grizzly ide, Grizzly oda - nem cammog majd a színpadon, rohanó lendület és meg nem alkuvó ritmusok hajtják őket előre. Zenéjük bevallottan támaszkodik a hazai alternatív hagyományokra, de merít a kurrens brit trendekből is.

A MAnökken ProlEtarZ vamp dívái közel sem nevezhetőek medve alkatúnak, inkább a koncert végére medvetalpat hozatnak majd tálcán maguknak. Minden valószínűség szerint az előttük heverő közönség ezt készséggel teljesíteni is fogja, elég lesz csak elkapniuk Súg (ének, gitár) álmodozó tekintetét vagy Karva (basszusgitár, vokál) pszichedelikus vicsorát. Az ideális ivararányokról Mado (gitár) és Kori (dob) gondoskodik majd nem kevesebb energiával feltöltött veszedelmes rákkenrollal.

A SzER és a MaPEz, ahogy röviden szokták mondani, nem először tolja közösen a szekeret. Legutóbb Budapesten a Fészek Klubban adtak közös koncertet, s játszottak már együtt Kazincbarcikán is. A mostani koncertre teli tárral indul a két csapat, olyan dalokat fognak elsütni, amelyek biztos találnak.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!