kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Folk Error * Skafunderz * Sergent Garcia

Program kezdete: 2009. november 07 20:00 (szombat, 113 hónapja)

Lovarda
Debrecen, Kassai út 26.
A belépő ára: 2.200 HUF
A belépő ára elővételben: 1.700 HUF

Az elővételes jegyek itt vásárolhatóak meg:
Mezon / Lovarda Söröző / Sinus Skate Shop / Pont Iroda

Érdekel a program?

Folk Error *** Skafunderz *** Sergent Garcia

A koncertek után kb. 1:00 -tól
Balkán Elektro Party: DJ SuperstereoSergent Garcia, azaz a Zorro kalandjaiból jól ismert Garcia őmester, Manu Chao egyik legismertebb követője, tanítványa és jóbarátja, Bruno Garcia néven látta meg a napvilágot Franciaországban. Zenekarával immár 1997 óta jelentet meg lemezeket, melyeken salsát, reggaet, mambót, hip-hopot, afrikai és jamaikai ritmusokat mixel össze hihetetlen lendülettel és vidámsággal. Legutóbbi, Mascaras című lemezét Mexikóban vette fel, és igen erős rajta a karibi hatás, számos kubai zenésszel dolgozott együtt, akik közül van, aki elkíséri mostani, Cumbiamuffin névre hallgató turnéjára is (a cumbia nem más, mint egy kolumbiai eredetű páros ütemű latin tánc).Garcia fellépései napfényes karneváli hangulatot, szabadságot és önfeledt táncot hoznak a világ öt kontinensének fesztiváljaira és koncerttermeibe évszaktól és időjárástól teljesen függetlenül. A kilencvenes évek vége felé, akkor még az ismeretlenség homályában járt már egyszer Debrecenben, a zene ünnepén tartott koncertről akkor alig tudott valaki, az odakeveredett pár száz ember azonban azóta is emlegeti, a közönség szinte Garcia tenyeréből evett, ha kellett, mindenki leguggolt, majd felugrott, és az este nem akart végetérni. Az őrmester és csapata azóta már a világzene nemzetközileg ismert sztárja, mindenhol telt ház és forró hangulat fogadja, számos alkalommal fellépett jól jegyzett fesztiválok nagyszínpadán és albumai is százezres nagyságrendben fogynak.

--------------------
*************


Sergent Garcia debreceni fellépése igazi unikum a város zenei életében, kötelező és kihagyhatatlan, és mindenképpen érdemes korán érkezni, hiszen az autentikus magyar népzenét dinamikus, rockos hangszereléssel ötvöző Folk Error, valamint az immár negyedik albumára készülő vidám, punkos tempójú ska muzsikát játszó debreceni kedvenc, a Skafunderz zenéje melegíti be a hangulatot az őrült salsa-cumbia-muffin egyveleg előtt.


Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!