kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

ZUBOLY koncert - INTERMODEM záróest

Program kezdete: 2009. szeptember 18 21:00 (péntek, 131 hónapja)

MODEM - belső kert
Debrecen, Baltazár Dezső tér 1.

Érdekel a program?

Igen, elmegyek!

Eddig 1 fokker jelentkezett!

az összes jelentkező »

Szólj hozzá!

ZUBOLY koncert - INTERMODEM záróest
sülike: Zuboly, DJ Suhaid + Vázsonyi János, Vizuál: Vicsek Viktor - mindez ingyenesen...
Szólj hozzá!


A Zuboly Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja, egyben a hazai zenetörténet egyik legelképesztőbb vállalkozása. Az elmúlt két évben a brémai muzsikusok elszántságával zenélték, dalolták, regölték és reppelték végig hazánk minden valamire valóakusztikai terét. Zsuppal a hátukon megjárták már a söntések és színháztermek jótékony homályát és a modern művészeti galériák ragyogó fehér kiállítótereit. A Zuboly turmixgépében opera, operett, popslágerek, hiphop, beatbox-ritmusok, jazz-elemek, népdalok, szájharmonika- és falevél-szólók, nagybőgő, groteszk, népi hagyomány és a modern nagyvárosi folklór kavarog körbe-körbe – a végeredmény pedig élvezetes és lebilincselő.Tagok: Ágoston Béla (ének, szaxofonok, duda, ütőgardon, brácsa), Benke Ágoston Félix (dob, cicélő, ének, tilinkó, doromb), Busa Pista (beat box, rap, ének), DJ Snare (DJ, scratch, special effects), Hock Ernő (bőgő, ének), Mister Masters (DJ, scratch, special effects)A koncert után DJ Suhaid budapesti lemezbúvár válogat eklektikus bakelitgyűjteményéből, melyhez oda-odacsapódnak Vázsonyi János szabad szaxofonfutamai. A koncerthez és a partyhoz Vicsek Viktor, az MTA SZTAKI Médiatechnológiai Csoportjának médiaművész tagja biztosítja a vizuális hátteret a belső kert mintegy 60 négyzetméteres tűzfalára vetítve.

INTERMODEM Nemzetközi Intermédia-workshop:

2007 után ismét a MODEM-be érkezik közel 20 magyar és külföldi intermédia-művész, hogy közös műhelymunka keretében hozzanak létre vizuális művészeti alkotásokat, melyek a 2010 májusában megrendezendő Partíció 2.0 kiállításon lesznek megtekinthetőek. A workshop szeptember 14. és 19. között zajlik a MODEM III. emeleti kiállítóterében, a napközbeni műhelymunkát követően minden este 19 órától nyilvános és ingyenes szakmai előadások, vetítések várják a látogatókat.

www.intermodem.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!