kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Újra Edda szól a kastélyban!

Program kezdete: 2023. szeptember 15 20:00 (péntek, 2 hete)
Program vége: 2023. szeptember 15 22:55 (péntek, 2 hete)

Gödöllői Királyi Kastély
Gödöllő, Gödöllői Királyi Kastély
A belépő ára: 6900-11900 Ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Újra Edda szól a kastélyban!
rocketqueeno: Újra Edda szól a kastélyban!
Szólj hozzá!

Július végén különleges akusztikus átiratban csendültek fel az ország legszívhezszólóbb rockdalai a varázslatos Gödöllői Királyi Kastélyban. A nagy sikerre való tekintettel Pataky Attiláék szeptemberben visszatérnek a tett színhelyére, ám ezúttal a jól megszokott, hangos koncerttel készülnek.

Ráadásul most remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz, hiszen míg a nyár-közepi unplugged bulit végül a korlátozott befogadóképességű Lovarda épületébe száműzte az ígért zivatar, addig bízva az indiánnyárban, a szeptember 15-i ráadás koncertet a kastély parkjába, a csillagos ég alá képzelik a szervezők. Így igazán különleges estének ígérkezik ez a pénteki, a jövőre kereken fél évszázadot ünneplő együttes elmúlt évtizedekben legendássá érett dalaival. Nem kérdés hát, hogy ez alkalommal is megtelik a Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző parkja, nemcsak rajongókkal - mint ahogy fullházas volt a legutóbbi, 2019-es szabadtéri bulijuk is ezen a helyszínen - hanem szívdolgokkal, érzelmekkel, nosztalgiával, vágyakkal, köszönhetően többek között olyan vitathatatlanul dallamtapadást okozó eposzoknak, mint a Hűtlen, az Éjjel érkezem, vagy akár az Álmodtam egy világot. Persze a romantika mellett azért a vérbeli pörgős, riffekkel tűzdelt ugrálós nóták sem maradhatnak ki a repertoárból, hiszen így lesz teljes a kép, vagyis ami egy hosszú estébe belefér a 49 éves zenekar lenyűgöző életművéből.

A koncert dátuma és helyszíne: 2023. szeptember 15., Gödöllői Királyi Kastély

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!