kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Csillagfény koncertek a Festetics-kastély parkjában

Program kezdete: 2023. július 28 00:00 (péntek, 2 hónapja)
Program vége: 2023. július 29 23:58 (szombat, 2 hónapja)

Festetics-kastély, Keszthely
Keszthely, Festetics-kastély
A belépő ára: 7900-19900 Ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Csillagfény koncertek a Festetics-kastély parkjában
rocketqueeno: Csillagfény koncertek a Festetics-kastély parkjában
Szólj hozzá!

Illatos nyáresték, örökzöld operettslágerek, felejthetetlen rockballadák, és az ország egyik legimpozánsabb színtere, a Festetics-kastély lélegzetelállító parkja. Ez most nem álom – igazán exkluzív programmal készülnek Keszthelyen.

A balatoni régió kedvenc barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek. A hónap utolsó péntekén, július 28-án, 20 év után tér vissza a – jövőre éppen fél évszázadát ünneplő – Edda Művek a Festetics-kastélyba unikális unplagged műsorával. Pataky Attila csapata és a nevükhöz kötődő dalok megkerülhetetlen klasszikusok a hazai rocktörténetben – így az Álmodtam egy világot, a Hűtlen, vagy éppen a Kölyköd voltam is egészen biztosan jól állnak majd akusztikus feldolgozásban is a nem mindennapi, történelmi környezetnek.
A miskolci élő legendát másnap a színház évszázadainak egyik legvidámabb műfaja, az operett váltja. Július 29-én, szombaton ugyanis a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra a kisoperáé lesz a főszerep a Balaton fővárosában: ezúttal a 100 Tagú Cigányzenekar bravúros szólistái vezetésével egyedülálló Operett gála repíti el a zenés színház rajongóit a legnépszerűbb előadások világába. A megunhatatlan, fülbemászó slágereket többek között Oszvald Marika, valamint a Budapesti Operettszínház két másik kiváló művésze, Fischl Mónika és Homonnay Zsolt idézi meg, kísérve a Budapest Folk Dance táncosainak lenyűgöző koreográfiáival.

Két este, két egymástól teljesen különböző műfaj. Azonban valami közös mégis van bennük – a zene érzelemközvetítő ereje, ami csakúgy a pörgős vagy éppen lírikus rockdalokban, mint az operett kacagós világában is megtalálható. Az érzelem és a zene pedig éppen maga az élet.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!