kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

A Motörhead sztárja és a skót kalózmetálosok is Alsóörsre jönnek!

A Motörhead sztárja és a skót kalózmetálosok is Alsóörsre jönnek!

Program kezdete: 2023. augusztus 23 08:00 (szerda, 3 hónapja)
Program vége: 2023. augusztus 26 23:00 (szombat, 3 hónapja)

Alsóörs
Alsóörs, Pelso Camping
A belépő ára: 7499-30.499 Ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

A Motörhead sztárja és a skót kalózmetálosok is Alsóörsre jönnek!
rocketqueeno: A Motörhead sztárja és a skót kalózmetálosok is Alsóörsre jönnek!
Szólj hozzá!

Bár a nyár hivatalos berobbanására még várni kell egy kicsit, hangolódni viszont már van mivel – végre teljes a 2023-as pedig Fesztivál line up-ja! Az idén jubiláló, 15. fesztiválra ráadásul az ütős hazai felhozatal mellett külföldi sztárok is érkeznek: Balaton-partot választotta a Motörhead egykori gitárosa, és az Alestorm legénysége is!

Harmincegy évet húzott le Lemmyvel minden idők egyik legnagyobb hatású hardrock zenekarában – most pedig a TÁBOR Fesztiválra hozza a legendás Motörhead nótákat Phil Campbell. De nem csak ő ugrik át a szigetország rockszínpadáról: ugyancsak Alsóörsön fesztiválozik idén a szinte külön univerzumnak számító skót kalózmetál brancs, az Alestorm is.

A brit delegáció mellet természetesen idén is jelen lesz a hazai rock- és metálszféra krémje, többek között a nemrégiben fél Európát bejárt Tankcsapda, a jövőre születésnapot – ráadásul kereken fél századot – ünneplő hazai alapvetés, az EDDA Művek, valamint a Lord, a Pokolgép, és a Road. A fiatalabb korosztály képviseletében meg olyan állócsillagok izzasztják majd a közönséget, mint a Leander Kills, az újra turnézó AWS, vagy éppen az Alvin és a Mókusok. És még tényleg nagyon sokan mások..

Ráadásul azon túl, hogy a fesztivál a hazai rock élet meghatározó helyszíneként minden nyáron masszív zenei programot kínál, ez az a hely, ahol képtelenség unatkozni: közvetlen Balaton-part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros-, sport- és gyerekprogramok várják azt, aki az éjjeli koncertdömping után nappal is talpon bír maradni.

Ne maradj le Te sem a nyár legnagyobb rock „házibulijáról” a Balaton parton!

Early bird bérletek és további információ:
www.taborfesztival.hu

Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton parton! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában már kaphatóak!

Jegyek és további információ: www.taborfesztival.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!