kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partija!

Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partija!

Program kezdete: 2022. szeptember 09 21:30 (péntek, 3 hete)
Program vége: 2022. szeptember 09 23:55 (péntek, 3 hete)

Telek, Budapest
Budapest, Gubacsi út 63., Budapest, Hungary

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partija!
rocketqueeno: Külföldi sztárral érkezik a Goázis nyárbúcsúztató partija!
Szólj hozzá!

Goázis presents: Tariki Ritual vol. 5 w/ Antropoph (FRA)

Talán 2020 februárja óta először tűnik igazán alkalmasnak a helyzet a Goázis háza táján, hogy felélesszék a régi formulát, vagyis újra külföldi vendéggel kedveskedjenek a rajongóknak, egy vadonatúj, izgalmas fővárosi open-air helyszínen. A nyárzárónak is tökéletesen illő buli hivatalos Facebook eseményében pedig már bárki megkezdheti az ismerkedést a külföldi vendég - vagyis Antropoph - szerzeményeivel, a lineup hazai része meg egyértelműen önmagáért beszél, csupa elismert név található a listán, Alien Hardware és a Psybaba Allstars is jelen lesznek.

A kristálytiszta hangzásról és a pazar látványról ráadásul nem más, mint a Funktion-One Hungary és a ChandraHal Creations csapatai gondoskodnak majd - akikkel ha júliusban buliztál velük az első minifesztiváljukon Tapolcán, akkor tudod miről van szó, ha nem, akkor pedig érdemes elmerülni a világukban! Elevenítsük hát fel együtt a nyári emlékeket, méltón búcsúztatva az idei fesztiválszezont a Goázis igencsak különlegesnek ígérkező éjszakájával!

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!