kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Egri Péter és a Mystery Gang koncertje Budakalászon

Program kezdete: 2022. július 29 20:30 (péntek, 4 hónapja)
Program vége: 2022. július 29 22:00 (péntek, 4 hónapja)

Kós Károly Művelődési Ház
Budakalász, Szentendrei út 9.
A belépő ára: 3000 Ft
A belépő ára elővételben: 3000 Ft

Az elővételes jegyek itt vásárolhatóak meg:
https://tixa.hu/egripeter_mystery-gang_koskarolymh


Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Egri Péter és a Mystery Gang koncertje Budakalászon
rocketqueeno: Egri Péter és a Mystery Gang koncertje Budakalászon
Szólj hozzá!

"Az örök értéket őrzi az idő…"

Így van ezzel a rockabilly nevű zenei műfaj, ami az 1950-es években alakult ki, és a mai napig világszerte népszerűsítik - nem csak a zenekarok, akik játsszák, hanem a rajongók is, akik éljenzik. Egri Péter tulajdonképpen egy gyerekkori álmot megvalósítva hozta létre a Mystery Gang együttesét 1998-ban, hogy ezt a varázslatos rockabilly világot játssza, idézze meg, kezdetben a nagy elődök, majd pedig a saját dalain keresztül. Csapatával nemzetközi népszerűségre tett szert, itthon és külföldön egyaránt sok követője és utánzója akadt. Az évtizedek alatt több nemzetközi elismeréssel és nemzetközi produkcióban való főszerepléssel a háta mögött legutóbb itthon megjelent albuma is aranylemez lett. Az elmúlt évben pedig nem kisebb elismerés érte, mint, hogy produkciójával bekerült az Amerikában - a műfaj hazájában - jegyzett legjobb 25 nemzetközi rockabilly előadó közé.

Utánozhatatlan frontemberi stílusát, autentikus szerzői és alkotói munkáját egyaránt díjazták, ezzel felírta Magyarországot, sőt talán még Közép-Európát is a nemzetközi rockabilly térképre. Eközben itthon hatalmas közönséget épített, kisgyerektől egészen az idősekig járnak a Mystery bulikra - így a most pénteki budakalászi koncert is tulajdonképpen mindenkinek szól. Mindenkinek, aki szereti a pörgős dallamokat, a vérpezsdítő ritmusokat, az élőzenét, vagy éppen a nosztalgiát.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!