kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

TÁBOR Fesztivál - Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton

TÁBOR Fesztivál - Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton

Program kezdete: 2022. augusztus 24 00:00 (szerda, 1 hónapja)
Program vége: 2022. augusztus 27 23:59 (szombat, 4 hete)

Pelso Camping - Alsóörs
Alsóörs, Pelso Camping
A belépő ára: 19 999 Ft ▲ 2022.08.22-től és a helyszínen a készlet erejéig
A belépő ára elővételben: 16 999 Ft -18 499 Ft

Az elővételes jegyek itt vásárolhatóak meg:
https://jegy.rock1.hu/taborfesztival-2022_hetijegy


Érdekel a program?

Szólj hozzá!

TÁBOR Fesztivál - Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton
rocketqueeno: TÁBOR Fesztivál - Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton
Szólj hozzá!

Nem éppen kellemes hangulat uralta az élőzene világát az elmúlt két évben. A Tábor Fesztivál (vagyis az egykori Zorall Sörolimpia) pedig ugyanúgy megszenvedte a covid-ot, mint sokan mások. A szervezők helyzetét ráadásul az sem könnyítette meg, hogy pont ebben az időben változott a fesztivál neve is. Mégis, mindezek ellenére sikerült életben tartani az ikonikusnak számító tóparti rockszeánszot: 2020-ban egy pazar hangulatú, családias, 500 fős mini kiadást tartottak, 2021-ben pedig maximálisan igyekeztek, hogy újra a régi fesztiválélményt nyújthassák a közönségnek.

Így, lassan visszalopakodva a normális hétköznapokba, természetesen idén sem maradhat ki az alsóörsi rockfesztivál a nyárból: a hazai keményzenei paletta képviselőinek túlnyomó része jelen lesz az augusztus végi balatoni dübörgésen. Színpadra lép majd többek között a Tankcsapda, a Road, a MOBILMÁNIA, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, Nagy Feró és a Beatrice, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok, valamint természetesen a Zorall és még tényleg nagyon sokan mások...

A több mint 30 zenekar, 4 napon keresztül, 3 színpadon szórakoztatja majd a nyár, a fesztiválok, és persze a rockzene szerelmeseit!

Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rock-házibulijára augusztusban a Balaton partra! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak!

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!