kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban

Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban

Program kezdete: 2022. július 08 20:30 (péntek, 3 hónapja)
Program vége: 2022. július 08 22:30 (péntek, 3 hónapja)

Keszthely, Festetics-kastély parkja
Keszthely, Keszthely, Festetics-kastély parkja
A belépő ára: 10900-15900 Ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban
rocketqueeno: Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar tagjai a kastélyparkban
Szólj hozzá!

A Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar a világon egyedülálló formáció. Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész, operett énekes, kivételes tehetségével évtizedek óta a hazai musicalek állócsillaga. A Festetics-kastély és a hozzá tartozó körülbelül negyvenkét hektáros park pedig Keszthely, és talán egész Magyarország egyik legimpozánsabb műemléke. Képzeljük csak el ezt mind, egyetlen nyári estére. Indulhat a varázslat!

A fent említett nagyszerű művészek inspirációja nyomán született meg az ötlet, hogy 2022. július 08-án, Keszthelyen egy olyan csodálatos környezetben, mint a Festetics-kastély lenyűgöző parkja, egy exkluzív két órás koncerttel örvendeztessük meg a magyar- és cigányzene, valamint az operett kedvelőit. A 120 perces hangverseny alatt kalandozhatunk a színpompás zenei múltban, hiszen hazai és külföldi zeneszerzőktől szólalnak majd meg világhírű szerzemények, melyeket egykor éppen a magyar vagy a szintén messze földön elismert cigánykultúra ihletett. A 100 Tagú Cigányzenekar tagjai és Dolhai Attila tolmácsolásában hallhatjuk többek között Erkel Palotását, Weiner Divertimento-ját, Kodály Kállai Kettősét, Brhams Magyar táncok című művét, vagy éppen Bizet Carmenjét. A rendkívüli produkció cseppet sem hétköznapi díszleteként a gyönyörűen kivilágított kastély szolgál majd.

A koncert 20:30-kor kezdődik, a teljes előadás 2x60 perc, 30 perc szünettel.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!