kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

CUKI PRESSZÓ KONCERT

Program kezdete: 2021. december 17 20:00 (péntek, 4 hete)
Program vége: 2021. december 17 21:00 (péntek, 4 hete)

Kós Károly Művelődési Ház
Budakalász, Szentendrei út 9.

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

CUKI PRESSZÓ KONCERT
rocketqueeno: Pénteken év végi koncerttel jelentkezik a 2014 őszén, legendás CAFB dalok ...
Szólj hozzá!

A jelenleg már saját nótákkal - fülbemászó dallamokkal és odamondós, városi filozofálgatásokkal operáló hármas a vírus másfél éve alatt is teljes erőbedobással dolgozott, dupla megjelenéssel rukkolt elő. A 2019-es év végén Az én nagyapám című számukra érkezett meg a hivatalos klip, 2020 április elején pedig ismét egy feldolgozást hoztak nyilvánosságra: az eredetileg Szakácsi Greg által jegyzett Utazás című track kapott vadiúj köntöst.

Nem, nem hallucináció, valóban a legendás és még ma is aktív magyar punkcsapat, vagyis a CAFB már lassan nagykorú, pörgős világjáró nótája kelt újabb életre egy párhuzamos valóságban. A találkozás pedig egyáltalán nem a véletlen műve: a hazai punklegendában gyökerező Cuki Presszó formáció ugyanis előszeretettel öltözteti friss ruhába egykori "anyazenekara" megunhatatlan örökzöldjeit. A jelszó pedig minden bizonnyal a csaksemmi komoly felkiáltás lehet az akusztikus-populáris rockzenével dolgozó csapattól – hiszen a Cuki Presszó Utazása ugyanúgy megállja a helyét minden felesleges körítés nélkül is, mint az eredeti CAFB verzó teszi ezt csaknem két évtizede. A Kondella Krisztián (perka), Kreisz György (basszusgitár) és Sütő Lajos (ének, gitár) alkotta csapat pedig robog tovább a populárissá szelídített régi és persze újabb dalaikkal: december 17-én pénteken például a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház színpadára hozzák el nem mindennapi repertoárjuk boldog-szomorú nosztalgikus hangulatát.

Vendégzenészek az esten:
Szöllősi Lajos (gitár), Kiss László (harmonika)

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!