kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

ONLINE! Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban!

Program kezdete: 2020. október 19 17:00 (hétfő, 9 hónapja)
Program vége: 2020. október 19 19:00 (hétfő, 9 hónapja)

Vasas Központi KönyvtárFacebook oldala - ONLINE!
Budapest, Online!

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

ONLINE! Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban!
rocketqueeno: Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban Novák János és Bornai Szilveszter ...
Szólj hozzá!

Online térben zenélnek majd a versek Novák János és Bornai Szilveszter közreműködésével 2020. október 19-én, hétfőn 17 órai kezdettel a Magdolna 5-7. sorozat következő előadásaként. A Vasas Könyvtár Facebook oldalán, bárki csatlakozhat!

Áprilisban kényszerűségből elmaradt a költészetnapi délután, amelyet most mindenki egészségére ügyelve a világhálón pótolunk. Foglaljon helyet a legkényelmesebb otthoni fotelében, karosszékében vagy kanapéján, kattintson laptopján vagy telefonján a Vasas Könyvtár Facebook oldalára, és élvezze a műsort. A programban többek között Szép Ernő, Kosztolányi Dezső, Ady Endre versei szólalnak meg Novák János megzenésítésében és előadásában, aki a hajdanvolt 25. Színházban Cseh Tamással közösen is tartott dalesteket. Mostani zenésztársával, a sok hangszeren bravúrosan játszó Bornai Szilveszterrel anyaszínházukból, a Kolibriből muzsikálnak, énekelnek nekünk. Onnan küldik a dalt, ahol a Novák János megálmodta Bors néni című előadás negyedszázada hódítja meg nézők nemzedékeit.

Kezdés 2020. október 19-én, hétfőn 17:00 órakor online itt:
https://www.facebook.com/vasaskonyvtar

Bővebb információ a Vasas Könyvtár rendezvényeiről és olvasnivalóiról:
http://www.vasaskonyvtar.hu/Rendezvenyek.html

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!