kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Alpárfeszt 2020 - Ez a fesztivál nem marad el!

Program kezdete: 2020. szeptember 03 00:00 (csütörtök, 3 hete)
Program vége: 2020. szeptember 05 23:59 (szombat, 3 hete)

Tiszaalpár
Tiszaalpár, Tiszaalpár, Régi tüzép

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Alpárfeszt 2020 - Ez a fesztivál nem marad el!
rocketqueeno: Jön a 2020-as Alpárfeszt, hogy ne múljon el a nyár jó koncertek nélkül
Szólj hozzá!

Magyarország legkörnyezetbarátabb és legundergroundabb fesztiválja idén már hetedik alkalommal vár ütős hazai antimainstream zenekarokkal a Tiszánál. A három nap zenei relax és underground őrület pedig valóban igazi chill élmény lesz: a reggae-től a funk muzsikán keresztül egészen a fúziós és modernmetal produkciókig mindenféle szubkulturális stílus megfordul majd a fesztivál egyetlen színpadán. És éppen ez, vagyis a szokszínű zenei felhozatal és a természetközeliség az Alpárfeszt örök és megkérdőjelezhetetlen védjegye, és ezt az egzotikumot támasztja alá az is, hogy a helyszín idén is, ahogy a kezdetektől, egy egykori birkalegelő lesz.

Na de nézzük a zenei konkrétumokat: Dungaree, IDEGEN, Muddy Roots, Let the cigar die, VolumeFeeder, DonGatto, Lazarvs, Stubborn, és a KIES zenekar is tiszteletét teszi többek között az ország legzöldebb, nemcsakmetal hosszúhétvégéjén. Ráadásul az együttesek mellett a bolygóvédelem is fontos szerepet kap: így egyik első hazai fesztiválként az Alpárfeszt szervezői már két éve kitiltották a PET palackokat, a piát pedig kizárólag repoharakba mérik majd ebben az évben is.

További információ:
https://www.facebook.com/events/585581262010087/

Alpárfeszt Underground könyv:
https://undergroundbolt.hu/termek/alparfeszt-under
ground/

Film a 2019-es fesztiválról:
https://www.youtube.com/watch?v=FsHz_se53w0&am
p;t=2s

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!