kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

A Konyha zenekar koncertje zárja a nyarat Budakalászon

Program kezdete: 2020. augusztus 28 19:00 (péntek, 4 hete)
Program vége: 2020. augusztus 28 21:00 (péntek, 4 hete)

Kós Károly Művelődési Ház
Budakalász, Szentendrei út 9.
A belépő ára: 2000 Ft

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

A Konyha zenekar koncertje zárja a nyarat Budakalászon
rocketqueeno: A Konyha zenekar koncertje zárja a nyarat Budakalászon
Szólj hozzá!

Ha egy mondatban kellene elmondani, hogy milyen zenekar a Konyha, és milyen zenét játszik, akkor íme a mottójuk: "Popdalok szívből, rocktrióra - százszor visszajátszható pillanatok".

És hogy honnan jött e zenekar neve? Mindenki tudja, hogy mindig a Konyhában van a legjobb buli. A hűtőben pedig mindig ég a villany. :-)

Egy igazi konyha élettér - ahol sírunk, mulatunk, szeretünk és megváltjuk benne a világot minden nap - a főzésen innen, a sütésen túl. A háromfős Konyha zenekar dalai is személyes térként működnek, amelyek észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon vigadjon, elveszítse és megtalálja magát. Szepesi Mátyás dalszövegíró-frontember a konyhai beszélgetésekhez a szív kamráiból hozza fel a bort, míg társai - Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják a legkülönbözőbb alapanyagokat változatos popzenéjükhöz: rockot, funkot, folkot és egy leheletnyi bluest.

Továbi információ és jegyvétel:

http://www.koskarolymh.hu
www.konyhank.hu
www.facebook.com/konyhank

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!