kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Grecsó Krisztián a Vasas Könyvtárban!

Program kezdete: 2019. október 22 17:30 (kedd, 9 hónapja)
Program vége: 2019. október 22 19:00 (kedd, 9 hónapja)

Vasas Központi Könyvtár
Budapest, Vasas Központi Könyvtár

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Grecsó Krisztián a Vasas Könyvtárban!
rocketqueeno: Grecsó Krisztián a Vasas Könyvtárban!
Szólj hozzá!

Folytatódik a Vasas Könyvtár irodalmi beszélgetős sorozata. A Magdolna öt/7 következő epizódjának vendége Grecsó Krisztián költő, író, dalszerző lesz.

Verát, a szerző legújabb regényének kiskamasz címszereplőjét visszatérő rémálom gyötri. Másfél évesen egy bölcső foglya, ami „ .. lassan, akadozva pörögni kezd, nem oldalra ring, ahogy kellene neki, hanem lassan, mint egy felcsavart hinta, maga körül, kíméletlen türelemmel, gonoszan gyorsul… először a lába alatti csipke esik le az ágyról, aztán a takaró is kirepül a félelmetes sárgás ködbe. Vera sikít, de nincs ott senki.."

Talán e riasztó álomkép titkát is megfejti Grecsó Krisztián beszélgetőtársával, Mátraházi Zsuzsával október 22-én az este fél hatkor kezdődő eseményen, és az író életútjának felvázolása közben biztosan kiderül az is, olvasói hol találkozhattak korábban Verával...

Az estet dedikálás zárja.
Helyszín: Budapest VIII. kerület Magdolna utca 5-7.

Belépődíj: 300 Forint


További információ és egyéb programok: http://www.vasaskonyvtar.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!