kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Vigyázz, mindjárt itt a 6. Alpárfeszt!

Program kezdete: 2019. július 04 00:00 (csütörtök, 13 hónapja)
Program vége: 2019. július 06 23:55 (szombat, 13 hónapja)

Tiszaalpár
Tiszaalpár, Alpárfeszt

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Vigyázz, mindjárt itt a 6. Alpárfeszt!
rocketqueeno: Vigyázz, mindjárt itt a 6. Alpárfeszt!
Szólj hozzá!

Vigyázz, mindjárt itt a 6. Alpárfeszt!
3 napos underground őrület a Tiszánál!

Alpárfeszt
2019. július 4-6., Tiszaalpár

Idén is több mint 30 hazai underground banda zúz majd Tiszaalpáron, az alföldi természet zavarbaejtő közelségében. Ugyanis éppenséggel ez a kistérségi esemény egzotikuma: egy egykori birkalegelőn kap helyet az Alpárfeszt színpada idén is , ahogy az elmúlt években, hogy ereszd el a hajam koncertmaratont biztosítson az ezerarcú rock-, metál-, vagy éppen blues-, jazz-, funk-, és reggaeműfajok kedvelőinek. Na de nézzük a zenei konkrétumokat: AWS, Dungaree, Don Gatto, LAST, Fiúk, Apey and the pea, Stubborn és KIES - többek között ezek a zenekarok is tiszteletüket teszik majd a mindenható tiszaalpári szubkultúr színpadon. Ráadásul azt majdnem elfelejtettük, hogy az Alpárfeszt címerében nem csak a hazai underground támogatása, hanem a környezetvédelem is fontos helyet kap, így az egyik első hazai zöldfesztiválként már tavaly is kitiltották a PET palackokat, a piát pedig kizárólag repoharakba mérik majd ebben az évben is.

Szóval összegezve: három egész napnyi antimainstream muzsika, headbang, nyárérzés és természetvédelem, persze mindez mesebeli tájon. Sőt, a koncertek előtt, napközben kalandos programok segítenek a józanodásban!

A tavalyi feszt aftervideóját itt csekkolhatod: https://youtu.be/33NoEAKJ3ks

További információ: https://www.facebook.com/events/1949043111806068/

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!