kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Piramis koncert a Duna-parton!

Program kezdete: 2019. július 12 18:00 (péntek, 13 hónapja)
Program vége: 2019. július 12 22:00 (péntek, 13 hónapja)

Barba Negra Track
Budapest, Barba Negra Track

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Piramis koncert a Duna-parton!
rocketqueeno: Piramis koncert a Duna-parton!
Szólj hozzá!

Piramis koncert a Duna-parton!

2019. július 12.
Barba Negra Track
A márciusi nagy sikerre való tekintettel, közkívánatra újra a fővárosban csendülnek fel a Piramis legendás dalai - július 12-én, a Duna-parti Barba Negra Trackben ad koncertet a zenekar. A csapat idei nyári turnéja ráadásul - így ez az este is - abszolút a nosztalgiáról és a kedvenc slágerekről szól majd, hiszen kereken négy évtizedes az egyik legsikeresebb albumuk, “A nagy buli”. Az 1979-es korong megjelenése óta szinte már ikonikussá vált: Szabadnak születtem, Ajándék, A szerelem ördöge vagyok vagy éppen a Becsület - csupa olyan számok szólalnak meg róla, amik ma már megkérdőjelezhetetlen alapvetésnek számítanak a hazai rocktörténetben. Ezeket a nótákat bármikor jó együtt énekelni és időutazásra indulni velük, főleg egy csillagfényes nyári estén, a Rákóczi híd budai hídfőjénél, a Barba Negra Track hangulatos szabadterén.

A fővárosi turnéállomáson, a jubileumi alkalom miatt több vendége is lesz a koncertnek: először Peter Kovary & The Royal Rebels nevű vintage rock formáció melegíti a terepet, majd a Zártosztály - egy igazán egyedülálló, anno egyetlen alkalomra alakult, majd végül mégis történelmet írt hazai szupergroup emeli az est rockfényét.

Vendég:

Zártosztály
Peter Kovary & The Royal Rebels

Jegyek:
3500 Ft ▲ Elővételben - 2019.07.11-ig

4000 Ft ▲ A koncert napján

További infók:

https://www.facebook.com/piramiszenekar/
https://www.facebook.com/events/682423252174886/

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!