kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

A Barátok Közt színésznője lesz az Előzd meg a Fogaskerekűt sztárvendége!

A Barátok Közt színésznője lesz az Előzd meg a Fogaskerekűt sztárvendége!

Program kezdete: 2019. április 27 08:00 (szombat, 2 hónapja)
Program vége: 2019. április 27 18:00 (szombat, 2 hónapja)

Széchényi-hegy, Fogaskerekű
Budapest, Széchényi-hegy, Fogaskerekű

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

A Barátok Közt színésznője lesz az Előzd meg a Fogaskerekűt sztárvendége!
rocketqueeno: A Barátok Közt színésznője lesz az Előzd meg a Fogaskerekűt sztárvendége!
Szólj hozzá!

Idén kora ősz helyett április 27-én előzheted meg a Fogaskerekűt. A főváros kedvenc terepversenyén azonban nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is indulhatsz a Széchényi-hegy meghódításáért! Időben felérni pedig igencsak érdemes, hiszen az esemény sztárvendége nem más, mint Pásztor Virág a Barátok Közt ifjú tehetsége!

Az Előzd meg a Fogaskerekűt egy igazán különleges családi sportnap, hiszen Budapesten a jövőre 145 éve működő Fogaskerekű egyedülálló látványosság, a verseny útvonala pedig nem mindennapi, extrém sportnak is beillő kalandot tartogat mindenkinek! A megmérettetés után azonban érdemes szusszanni egy kicsit, hiszen a színpadon a nap sztárvendége, a Barátok Közt egyik főszereplője, Pásztor Virág szórakoztatja majd a megfáradt sportolókat. A fiatal színésznőnek ugyanis a színészet mellett kiskora óta a zene és a tánc a mindene. Mikor éppen nem forgat, akkor a Kővirágok énekiskolában tanul, és a HeArt Társulatban játszik. Vagy éppen dalokat ír: nemsokára megjelenik az első saját szerzeménye!

Pásztor Virág koncertje mellett rengeteg más aktív programmal is töltődhetsz: például az idén 18 éves Szivárvány Táncszínház foglalkozásán: a 2017-ben látványtánc Európa-bajnokságot nyert formáció jó hangulatban nevel egészséges életmódra és fejleszti a koordinációs és egyensúlykészséget. A Csillagszeműek magántársulata a néptánc- és a népzene hagyományait segít örökké tenni, és megszerettetni a gyerekekkel, Veronika Berger Zumba® fitness órája pedig akármilyen fáradt is leszel, garantáltan újra felpörget majd a latin ritmusok varázsával.


Április 27-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!


Hangolódáshoz csekkold a 2018-as aftermovie-t:
https://www.youtube.com/watch?v=i_jy6SYIlOU

Online nevezés:
www.hegyvideksport.hu/jelentkezes/

További infók:

http://hegyvideksport.hu/elozd-meg-a-fogaskerekut-2019/

https://www.facebook.com/events/340262073254116/

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!