kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Pink Floyd kedvencek az A38 Hajón!

Program kezdete: 2019. március 29 19:30 (péntek, 5 hónapja)
Program vége: 2019. március 29 22:00 (péntek, 5 hónapja)

A38
Budapest, Budapest, Petőfi híd, 1117

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Pink Floyd kedvencek az A38 Hajón!
rocketqueeno: Pink Floyd kedvencek az A38 Hajón! Classic Keep Floyding Experience 2019.03...
Szólj hozzá!

A Pink Floyd legjobb dalaival tér vissza egyik kedvenc koncerthelyszínére a legendás zenekar hazai képviselője, a Keep Floyding. Az idén már huszadik jubileumát ünneplő csapat ezen a bulin a Pink Floyd egész életművét végigpörgeti, a legelsőtől a legutolsó lemezig, minden korszakból kiválogatva a közönség számára az évtizedek alatt feledhetetlenné avanzsálódott, a zenetörténetben pedig ikonikussá vált slágereket. Természetesen nem csak hangzás-, de látványvilágában is igyekeznek a nagy előd nyomdokaiba lépni, amihez az A38 Hajó színpada tökéletes terep, így igazi multi touch „best of Floyd” élmény várható, teljes zenekari felállásban, szaxofonnal, és természetesen vokállal kiegészülve.

Ez az a koncert, amire bátran hívd el barátaidat, akik csak a neten hallgatták rongyosra a Pink Floydot, és hívd el a szüleidet, ha ők mutatták be neked anno az alapvetésnek számító The Wall albumot.. Mert ez az a koncert, ahova simán eljutsz tömegközlekedéssel és meg is tudsz inni pár jó italt a bárpult kínálatából, megtalálhatod a helyed a színpad előtt, vagy éppen a keverőpultnál.

Légy részese ezen a március végi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak, bizonyosodj meg róla, hogy valóban szólhat a Pink Floyd live-ban is legalább úgy, mint anno az isteni bakeliten, megfejelve persze ezt a feelinget az élőzene és a fényjátékok varázsával.

Belépő: elővételben 2700 Ft, előadás napján 3200 Ft

Jegyvásárlás: https://www.a38.hu/hu/program/keep-floyding-hu-169
50

A koncert eseménye: https://www.facebook.com/events/317399205787623/

További információ: https://www.facebook.com/keepfloyding

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!