kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Segítség, megnősültem! - egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával

Segítség, megnősültem! - egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával

Program kezdete: 2019. március 12 19:00 (kedd, 3 hónapja)
Program vége: 2019. március 12 22:00 (kedd, 3 hónapja)

Kós Károly Művelődési Ház
Budakalász, Szentendrei út 9.

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Segítség, megnősültem! - egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával
rocketqueeno: Segítség, megnősültem! - egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával
Szólj hozzá!

Segítség, megnősültem! - egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával
2019 március 12. kedd, 19:00 óra
(75 perc, szünet nélkül)

Izgalmas színházi élmény, garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték. A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.
„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – ajánlja az előadást Pindroch Csaba.

Az előadás egyike azon kevés színpadi produkcióknak, amelyek kortárs magyar szerző műve alapján készültek, bemutatva a mai magyar valóságot. Emellett külön érdekessége a főszereplő színész – Pindroch Csaba – egyszemélyes jelenléte, amely a hagyományos, többszereplős drámákhoz és vígjátékokhoz képest a közönségtől és a színésztől egyaránt fokozottabb figyelmet igényel, ezáltal egyedülálló színházi élményt nyújt.

Alkotók

Előadó: Pindroch Csaba
Író: Sebestyén Elemér
Rendező: Radnai Márk
Látvány: Pater Sparrow
Producerek: Pindroch Csaba, Verebes Linda

Belépő: 3200 Ft


További információ és programok:

http://www.koskarolymh.hu/

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!