kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben!

Program kezdete: 2018. augusztus 29 18:00 (szerda, 7 hónapja)
Program vége: 2018. augusztus 29 23:00 (szerda, 7 hónapja)

Barba Negra Track
Budapest, Barba Negra Track

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben!
rocketqueeno: Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben!
Szólj hozzá!

Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben
2018. augusztus 29. Barba Negra Track

Szerencsére nem kell újabb 11 évet várni a következő Fahrenheit buliig, ugyanis a banda nyár végén ismét koncertezik, ráadásul újra a fővárosban lépnek színpadra! Ezúttal, a téli klubbuli után, most egy nagyobb helyet vettek célba, a szabadtéri Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Maróthy Zoliék, egy évvel ezelőtt azt ígérték, hogy akkor lesz folytatás, ha jól sikerül a várva várt decemberi visszatérő koncert, a Gödör klubban. A téli teltházas bulinál persze jobb motiváció nem is kellett a folytatáshoz, ezért ígéretüket betartva a tagok újra hazacsábították Tobola Csabát, hogy üljön a dobok mögé. A repertoárban most is lesznek meglepetések, de a titok maradjon titok! Gyertek el és éljétek át személyesen!

Addig is, amíg eljön a találkozó napja, hangolódáshoz íme a Gödör klubban készült videó: https://www.youtube.com/watch?v=vfFJKbsp9HY

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!