kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

ALPÁRFESZT - Metál füleinknek

Program kezdete: 2018. július 05 10:00 (csütörtök, 7 hónapja)
Program vége: 2018. július 07 23:59 (szombat, 7 hónapja)

Tiszaalpár
Tiszaalpár, Tiszaalpár

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

ALPÁRFESZT - Metál füleinknek
rocketqueeno: ALPÁRFESZT - Metál füleinknek 2018. július 5-7., Tiszaalpár
Szólj hozzá!

ALPÁRFESZT - Metál füleinknek2018. július 5-7., Tiszaalpár

Fesztiváloztál már a Tisza parton? Ha még nem, akkor idén ez az a kiruccanás, amit ne hagyj ki, hogy ha kedveled a kemény zenét. Az idén öt éves, hangulatos kisfesztivál headlinerei ugyanis a hazai underground metál éra legmenőbb képviselői közül kerülnek ki: a három napos feszten többek között színpadra lép a friss Nagy-Szín-Pad! győztes Apey and the Pea, a lemezét a Grammy-díjas Liam Watson producerrel rögzítő Dungaree, a már fél Európát bejárt Don Gatto zenekar, és az idén éppen egy évtizedes Stubborn csapata. Összességében csaknem 30 zenekar borzolja majd a kedélyeket a 3 nap alatt!

Az Alpárfeszt azonban nem csak a legmetálabb kisfesztivál, hanem a legzöldebb hazai zenei megmozdulás címért is jó eséllyel indulhatna: szelektív hulladékgyűjtéssel készülnek, és a terveik között szerepel az egyszer használatos műanyag cuccok abszolút kiiktatása is a fesztiválról!

További infó és teljes program: https://www.facebook.com/events/178231226262667/

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!