kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Rómeó Vérzik - új tag, új klip, új turné!

Program kezdete: 2018. március 10 19:00 (szombat, 11 hónapja)
Program vége: 2018. április 13 23:55 (péntek, 10 hónapja)

Több helyszínen, országszerte
Budapest, Több helyszínen, országszerte

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Rómeó Vérzik - új tag, új klip, új turné!
rocketqueeno: Rómeó Vérzik - új tag, új klip, új turné!
Szólj hozzá!

Szuper hírekkel indul a tavasz a felvidéki rockbandának! A 2018-as év elejétől ugyanis újra négytagú a Rómeó Vérzik csapata. A régóta trióban turnézó zenekarhoz egy fiatal gitáros, Kálmán Ákos csatlakozott, aki a mostani turnéban már az együttes oszlopos tagjaival együtt zúz majd a színpadon, országszerte.

Izgalmakból azonban sosem elég: a napokban megjelent a zenekar legújabb videoklipje is, amelyet az Örökké álom című dalra forgatottak a srácok. A videó alap tematikája a tűzoltók élete körül forog.

"Ebben a moziban szerettük volna előtérbe helyezni a tűzoltók áldozatos munkáját, ebben pedig a somorjai tűzoltó barátaink voltak nagy segítségünkre. A klipet ugyanis a városi szertárban forgattuk. Nem akartunk semmilyen trendnek megfelelni, ezért is találtuk ki - Bíró Máté rendezővel közösen, hogy variáljuk az álló és mozgóképeket, ezzel egy különleges hangulatot kapott a kisfilm. Tetszik ez a kontraszt! A somorjai tűzoltók segítségét pedig még egyszer köszönjük, Ürge Lajos parancsnokot külön ki is emelném, aki valóban nagyon sokat segített a szervezésben!" - üzente Koppány.

A videót itt tudjátok megtekinteni:
http://romeoverzik.sk/orokke- alom-uj-klip/

További információ a zenekar hivatalos FB oldalán:

www.facebook.com/romeoverzik

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!