kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Program kezdete: 2017. november 19 11:00 (vasárnap, 11 hónapja)

Budapest Music Center
Budapest, Mátyás utca 9.
A belépő ára: 1500 // 4500 (családi jegy 2 felnőtt-2 gyerek)

Érdekel a program?

A havi rendszerességgel jelentkező „Amerikából jöttem” sorozat nem titkoltan a jazz alapvetéseit kívánja bemutatni, és a színház és humor erejével közelebb hozni a műfajt a jövő zenehallgató közönségéhez.

A két felvonásos előadás első felében Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a „zeneipar”, a „show business” egy igazán jellemző karaktere lesz. Találkozhatunk majd vele például, mint híres producerrel, vagy hangszerszállítóval, de akár koreográfus művészként, vagy rendőrként is feltűnik majd, hogy ráncba szedje a zabolátlan jazz zenészeket. Eközben mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd a játékos történések. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett big band így a helyzetekbe ágyazva mutatja be a jazz muzsika tradícióit.
A második részt a MAO az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja.
Az előadás műfaját tekintve is teljesen új: a jazz-színházban garantált a sok nevetés, a humor, a lehetetlen improvizációs helyzetek, a virtuóz megoldások és a sok jó zene.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!