kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Generációk online - párkapcsolattól a gyereknevelésig

Generációk online - párkapcsolattól a gyereknevelésig

Program kezdete: 2017. november 23 18:00 (csütörtök, 13 hónapja)
Program vége: 2017. november 23 20:00 (csütörtök, 13 hónapja)

Kós Károly Művelődési Ház
Budakalász, Szentendrei út 9.

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Generációk online - párkapcsolattól a gyereknevelésig
rocketqueeno: Generációk online - párkapcsolattól a gyereknevelésig - Tari Annamária el...
Szólj hozzá!

Generációk online - párkapcsolattól a gyereknevelésig
Tari Annamária elődadása Budakalászon
2017.november 23. csütörtök, 18:00

Generációk online... Online boldogságparádé és mindennapos offline szorongások. Szelfik milliói, ahol a gyönyörű színterek puszta hátterekké laposodnak. Ez az új világunk, az Információs Kor. Megszoktuk és olykor talán még azt is hisszük, hogy értjük a működését. Zsebünkben az okostelefon, mindig elérhetőek vagyunk, de az X vagy Baby Boomer generáció tagjaiként csak használjuk őket, de nem általuk élünk. Az Y és Z generáció tagjairól pedig hajlamosak vagyunk azt gondolni, nekik már sokkal könnyebb minden. De ez nincs így. Valójában sokkal nehezebb elindulniuk az életben és olyan párkapcsolatot kialakítaniuk, amelyben jól érzik magukat. Rengeteg ijesztő érzelem él bennük, és sokat rejtve tartanak. A bizonytalanság és az ebből eredő bizalmatlanság állandó lételemükké váltak. Az online tér és a közösségi média óriási változásokat idéztek elő az érzelmek sokszínűségében és megélésében, valamint a különféle kognitív folyamatokban. Elvesztett a felhőtlen gyerekkor és fiatalkor, és mindez nem pótolható a pillanatok online megosztásának múló örömével. Nem virágos rét, hanem kemény akadálypálya ez. Ha segíteni akarunk, akkor meg kell érteni mindazt, amivel a digitális generációk szembenéznek. Ami nem feltétlenül az, amit mi képzelünk.

Tari Annamária könyve erről szól, és a budakalászi előadáson is erről mesél: embereknek emberekről, családoknak családokról, és az egész életünket behálózó virtuális világról.


Belépő: 1.000,-Ft

További információ: www.koskarolymh.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!