kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Elmozdulások a Műcsarnokban

Program kezdete: 2017. november 03 13:00 (péntek, 11 hónapja)

Műcsarnok
Budapest, Dózsa György út 39.

Érdekel a program?

13 órától a soproni Roth Gyula Erdészeti Szakgimnázium tanulói fát ültetnek az épület melletti parkos területen Salgado tiszteletére, majd 15 órától egy kerekasztal-beszélgetés következik az ökológiai problémák iránt elkötelezett, közösségszervező művészetről és tudományról. Bevezetőt tart és a beszélgetést vezeti: Nina Czeglédy magyar származású kanadai művész, kurátor, beszélgetőtársai Borsos Balázs kulturális antropológus, Keserü Katalin művészettörténész, Bubla Éva, Kondor Attila és Menasági Péter képzőművészek, valamint a megjelentek.
Mindeközben 14 és 18 óra között installációkra és performanszokra kerül sor a Genesis kiállítás terében Lipkovics Péter és az egri Eszterházy Károly Egyetem természetművészet szakos hallgatói, Koller Margit és a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakos hallgatói, valamint Kudász Gábor Arion és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói közreműködésével.

A közönségnapon 50%-os kedvezményt kap mindenki a teljes árú, diák,nyugdíjas vagy családi, csoportos jegyek áraiból. Egyetemi hallgatók 400 Ft-os szakmai belépővel juthatnak be a Műcsarnokba.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!