kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Amerikából jöttem - interaktív jazz-színház

Program kezdete: 2017. október 29 11:00 (vasárnap, 11 hónapja)

Budapest Music Center
Budapest, Mátyás utca 8.

Érdekel a program?

Az „Amerikából jöttem” új interaktív koncertsorozat nem titkoltan a jazz alapvetéseit kívánja bemutatni, emellett a színház és humor erejével közelebb hozni a műfajt a jövő zenehallgató közönségéhez. A szórakoztató családi műsor során garantált a sok nevetés, lehetetlen improvizációs helyzetek, virtuóz megoldások és az igazán jó zene.
A két részből álló produkció első fele a játékos ismeretterjesztés jegyében telik: Kálloy Molnár Péter - aki maga is énekes-zenész-dalszerző, több lemeze is megjelent - alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik. Hol producerként, hol hangszerszállítóként érkezik a MAO zenészei közé, akikkel közösen így mindig más aspektusból mesélik el a jazz történetét. Megismerni igazán a jazz muzsikát azonban csak úgy lehet, ha hallgatja is az ember. A második részt a big band Fekete-Kovács Kornél vezényletével az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja.
A műfaját tekintve is teljesen újnak számító, havonta jelentkező műsort a szervezők minden korosztálynak ajánlják, de főként a hangszeren játszó vagy tanuló fiataloknak szánják.
Jegyek: www.jegy.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!