kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Rómeó Vérzik + Hollywood Rose a Barba Negrában!

Program kezdete: 2017. október 13 19:30 (péntek, 11 hónapja)
Program vége: 2017. október 13 23:55 (péntek, 11 hónapja)

Barba Negra
Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Érdekel a program?

Szólj hozzá!

Rómeó Vérzik + Hollywood Rose a Barba Negrában!
rocketqueeno: Rómeó Vérzik + Hollywood Rose a Barba Negrában!
Szólj hozzá!

Itt az ősz, indul a hangulatos klubszezon! A rockrajongó közönség azonban nem csak ezt a tényt, hanem a Rómeó Vérzik legújabb lemezét, valamint az egyik jeles magyar Guns ’n Roses tribute, a Hollywood Rose születésnapját is megünnepelheti egyetlen zajos éjszaka alatt, október 13-án, a Barba Negra Music Club-ban!

Rómeó Vérzik Lemezbemutató és Hollywood Rose születésnap - október 13-án a Barba Negrában!

Csíped a jóféle, mocskos és fülledt rockot, de ugyanakkor a letisztultabb dallamokat és az óriási legendás rockslágerekért is odavagy? Akkor ezt a dupla bulit neked találták ki!

A nyár derekán új koronggal jelentkezett a felvidéki trió, a Rómeó Vérzik. Az előkelő MAHASZ-listás helyezések pedig azt bizonyítják, hogy a csapat Újratervezése sikeres volt! A közönség és a kritika részéről egyaránt pozitívan fogadott új lemezt mutatja be a banda ezen az estén, ám nem kell félni, hiszen természetesen a kötelező darabok sem maradhatnak ki a programból! Barátok nélkül azonban az élet mit sem ér, így Koppányék meginvitálták az ország egyik legjobb, európai színtéren is elismert Guns ’n Roses tribute zenekarát, a Hollywood Rose-t, hogy még izgalmasabb legyen az este! A páros koncert érdekessége ezen kívül, hogy a HR éppen ezen a napon ünnepli a 14. születésnapját, valamint a "magyar Axl Rose", vagyis Jesse is itt tér vissza a csapathoz a nyári balesete után. A banda ráadásul tavaly jelentkezett egy új, saját dalokat tartalmazó lemezzel is, amiről szintén felcsendülnek majd dalok, a már korábbi Hollywood Rose sajátok mellett - de minden bizonnyal a Guns’ örökzöldekre épül majd a műsor gerince!

Felesleges lenne ennél többet mondani a buliról, irány a Barba Negra!

További információ:

www.romeoverzik.sk
www.hollywoodrose.hu
www.barbanegra.hu

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!