kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Hole’s Night Out

Program kezdete: 2010. március 14 22:22 (vasárnap, 118 hónapja)

Vörös Yuk
Budapest, Fényes Adolf u. 28.

Érdekel a program?

Hole’s Night Out
http://zenemagazin.com

Hole’s Night Out

Azaz a yukak kimenője, március 14-én, azaz a forradalom előtti nap a Vörös Yukban (III. Bp. Fényes Adolf u. 28.). Férfisoviniszta hímlények ezen az estén ismét megbizonyosodhatnak majd arról, hogy igazán jól csak férfiak tudnak élőben zenélni, a lányok maximum vokálozásra (és egyéb szabadidős tevékenységekre) jók. Vagy mégsem?
Nem is tudom, ne zavarjatok össze. Szóval sok-sok nőnemű jány és csajos bandaként aposztrofált zenekar lesz ezen az estén a Vörös Yuk színpadán. (Hol is máshol?). Elsőként a dörzsölt alternatív pop-punk Manökken Proletarz leánysága és legénysége. A Szabad az Á ajánlójában azt olvastam róluk, hogy a banda lányai biszex hajlamokkal vannak megáldva, akik küzdenek a szövegcentrikusságért, és a két fiú pedig ezt elviseli. Nem tudom, ebből mennyi igaz, mert azt is olvastam róluk, hogy csepeliek, de ez például már biztos, nem igaz. Lol. Az este második felében pedig Anna and the Barbies keveri a hip-hoppot a sprőd brit rakkendrollal és a szőrösre torzított gitárhangokkal. A frontnő Anna, amellett, hogy szexi, igen kiváló mc és énekes is, úgyhogy ha ezen az estén valaki azt a tételt szeretné bizonyítani, hogy a szép nők nem lehetnek tehetségesek, annak nehéz dolga lesz. De hát hajrá!

22:30 Manökken Proletarz (www.mapez.hu)
23:30 Anna and the Barbies (www.annaandthebarbies.hu)
INGYENES!!!

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!