kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

"Itt a tavasz" - Folk Error, Paddy and the rats, Honolulu Stars

"Itt a tavasz" - Folk Error, Paddy and the rats, Honolulu Stars

Program kezdete: 2010. március 12 20:00 (péntek, 107 hónapja)

Perényi 1 Zenei Klub
Debrecen, Perényi utca 1
A belépő ára: 800 Ft

Érdekel a program?

Igen, elmegyek!

Eddig 1 fokker jelentkezett!

az összes jelentkező »

Szólj hozzá!

"Itt a tavasz" - Folk Error, Paddy and the rats, Honolulu Stars
pepesun: Tavaszköszöntő koncert a Folk Error, a Paddy and the rats és a Honolulu Star...
Szólj hozzá!

katt, mer' érdekel!

HONOLULU STARS / PADDY AND THE RATS / FOLK ERROR


Végre eljött a tavasz, rövidülnek a szoknyák és az éjszakák, itt az ideje hát, hogy méltó módon megünnepeljük!

Eme jeles alkalomból jött össze 3 zenekar, hogy a debreceni Perényi 1 Zenei Klubban köszöntse az évszakot 2010. március 12-én, pénteken, este 8 órától!

Fellép:

Folk Error


Reméljük, senkinek nem kell bemutatni a Perényi 1 törzszenekarát, a méltán országvilághírű szittya rákkenróllt toló debreceni zenekart. Aki mégsem ismerné, itt informálódhat:
folkerror.hu

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&;amp;playnext_from=TL&videos=qqciyYNncw4&v=l2wpCG_GQaE

Paddy and the ratsA patkány évében, 2008 őszén alakult Miskolcon az ír kocsma punk, de saját meghatározásuk szerint pub’n’ rollt játszó zenekar. Hanghordozóra első sorban saját szerzeményeket rögzítenek, míg a koncerteken hegedű és harmónika alapú skót, kelta népdalokat, ír kocsma dalokat, tengerészdalokat játszanak punk zenével ötvözve a saját dalok mellett. Sajátos hangzásviláguk és különleges hangulatú koncertjeik a garancia a nagy berugásokra és a féktelen mulatozásokra!

Honlap: www.myspace.com/paddyrats

http://www.youtube.com/watch#v=8onMo0Y9yiQ&;amp;feature=related

Honolulu StarsSzintén debreceni a Honolulu Stars zenekar! A zenéjük hangulata a füstös próbatermi és kávéházas beszélgetéseket, a közös, együtt megélt élményeket, életérzéseket és a tagok között most életre szólónak látszó barátságokat tükrözi. A szövegek és dallamok írásának koncepciója, hogy valami új, valami egyedi, valami lélekmelengető, ami belőlük jön, és közössé válik, megteremtődjön, és hogy te is, aki végigolvastad eme kis bemutatást is annyira élvezd, amit hallasz, mint ők, akik megalkották. (:

Honlap: honolulustars.hu

Videó: honolulustars.hu/index.phpSzóval aki szeretné méltóképp megünnepelni a tavaszt, és a koncertek után hajnalig ropni a híres neves R partyn, az gyűjjék, és bulizzon, ünnepeljen, beszélgessen, iszogasson, csajozzon-pasizzon velünk:)

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!