kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál

Program kezdete: 2010. február 26 14:00 (péntek, 162 hónapja)
Program vége: 2010. március 19 19:00 (péntek, 162 hónapja)

Vasutas Műv.Központ, Csapókerti KH, Fórum, Kölcsey Központ
Debrecen, .

Érdekel a program?

Igen, elmegyek!

Eddig 1 fokker jelentkezett!

az összes jelentkező »

Szólj hozzá!

Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál
SzaNi: Szia Enikő, Kitoltuk a jelentkezési határidőt március 26-ig, szóval nyug...
Szólj hozzá!
Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál
enivad: Szia Szani! Az lenne a kérdésem hogy jelentkezhetek-e még erre a tehetségk...
Szólj hozzá!

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a Debreceni Ifjúsági Szolgáltatóval közösen, ismét előadó művészeti versenyt hirdet, felmenő rendszerben, egyéni és csoportos részvétellel, tánc, zene és humor kategóriákban. A fesztivál lebonyolítója ebben az évben is a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató.

Letölthető dokumentumok:
pályázati felhívás
nevezési lap

A korábbi évek hagyományaitól eltérően azonban, idén a Debrecenben élő vagy a városhoz kötődő fiatalok csoportjain túl, jelentkezési lehetőséget biztosítunk Hajdú-Bihar Megye településein élő ifjaknak is, továbbá a határon túli fiatalok számára is adott a lehetőség, hogy induljanak a megmérettetésen.
Az életkori csoport is módosult ebben az évben, ugyanis egyéni jelentkezés esetén az életkor alsó határa 14 évre, míg a felső korhatár 30 évre módosult. Csoportos jelentkezés esetén az átlagéletkort vesszük figyelembe.

Amatőr előadók és csoportok jelentkezését várjuk a nevezési lap kitöltésével, melyek személyesen átvehetők a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. Mezon Ifjúsági Irodájában (4024 Debrecen, Batthyány u. 2/b) illetve oldalunkról le is tölthetők.
A kitöltött nevezési lapokat legkésőbb 2010. március 19-ig kell eljuttatni személyesen a Mezon Ifjúsági Iroda fent említett címére, vagy faxon az 52/426-432-es telefonszámra.

A fesztivál fordulóiról, helyszíneiről, a kategóriákról, a díjazásról és a további részletekről a pályázati felhívásban olvashat.

Ajánlanál egy jó programot másoknak is? Töltsd fel a fokk.hu-ra most!