kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Walószínűleg Teljesen Figyelemreméltó, avagy WTF

Hírek

2009-01-21 15:37 (136 hónapja)

Ha eddig nem tudtad mi a jó eget érdemes a világhálóinternetten megnézni a szemeddel.

 Kezitcsókolom a kedves olvasónak, mint olyan.

 A Magyar Internetezők Kérdőjel szervezet (MI?) küldetéstudata akkorára emelkedett, hogy mostantól kezdve rögeszméjének tekinti, hogy a lehető leginkorrektebb és félrevezető módon tudatosítsa a világban, hogy mi a répa is az, amit érdemes megfigyelni benne. Mármint a világban. Cikkeinket vezető hírportálok veszik át kétszáz országban, cenzúra nélkül. A fokk.hu olvasótábora (mind a 4 ember, igen) nem is sejti mekkora szerencsecsillag ragyogott fel a tudatlanság borús egén.

 Kezdjük is mindjárt egy észveszejtően érdekes hírrel, feltalálták a mozgó biciklisávot, így már nem lehet arra hivatkoznia szabó három zsolt törzszászlósnak hogy dehátkérem maga nem is a biciklikerékpársávban haladás tényállását valósította meg. Garamvölgyi László meghatottságáról tájékoztatott mindenkit.

 Jelen cikk szerzője nehezen tartja elképzelhetőnek, hogy valakinek sikerül alulmúlnia a Hajdú-Bihari Napló című, papírból készülő, ijesztgetésre és szigetelésre megfelelő eszköz úgynevezett "Megér egy mosolyt" című rovatát. Mi a saját kis próbálkozásunkkal ezúton könnyek közt beismerjük, hogy ezt a magasságot lehet hogy soha nem fogjuk elérni... De azért van bennünk annyi tisztelet, hogy elismerjük a jobbat. A már említett entitás és online mutációja viszont további fergeteges szórakozási lehetőséget kínál, ennek ékes bizonyítéka ez is itten-e. Szerző tart tőle, hogy nehezen tudja majd a közeljövőben megállni hogy további érdekfeszítő tartalmakat linkeljen majd internetes technológiával a nagyérdemű elé, ezért előre is elnézést kérünk tőled, nagyérdemű. Megér egy mosolyt. Persze.

 Burkolt programajánlóként most írhatnám, hogy amilyen strandidő van manapság, álljál fel a számítógép elől, és haladjál ki grillezni. De te egy megveszekedett makacs illető vagy, és csak nézel okosan, mint Laja, a bagoly. Szerencsére megvan a megfelelő megoldás, feltalálták a hájtek szobagrillsütő kézi készüléket. Reszkethet mindenki, amikor a panel 5ik emeletén beindul a parti és sisteregve sül a sóshús, kis szűcs. 

 

Na, lehet meggondolod máskor hogy mit olvasgassál, ugye. Ráadásul a szemed is romlik, ellenőrizheted itten. Sajnos sokan vannak akiknek még rosszabb, úgyhogy fejezd be a pampogást ezügyben (állandóan ezt csinálod), és inkább ha teheted nézd meg ezt, azért biztos brutális élmény lehet.

 Jó, tudom, most már aztán végképp nem érted hogy mi a jó ég ez az egész, meg mit keres a főoldalon, de szokjál hozzá, mert ez csak rosszabb lesz. Vagyis, mondjuk inkább úgy, hogy ez is legalább olyan jó lesz, mint az ország helyzete. Hú, erről jut eszembe, írok politikai rovatot is, mert hülyén nézne ki, ha pont az hiányozna.

 Politikai rovat

Jelen sorok szerzője továbbra is darabokra verné egy baltával megsimogatná az összes politikus fejecskéjét. 

Na, erről ennyit. Csapongjunk tovább, összefüggéstelenül. 

Kedves olvasó, szeretnénk ezúton értesíteni, hogy portálunk előreláthatatlan módon és katasztrofálisan össze fog omolni.Hol is olvastunk, ja megvan. Itt.  

Baja Ferenc bejelentette, hogy a sikeres rendszert uniós támogatásból továbbfejlesztik. Az Ügyfélkapu ezután összeomlott.

A Magyar Internetezők Kérdőjel társaság ezúton szeretné bejelenteni, hogy követendő példának tekinti az Ügyfélkapu rendszerét, és szeretne részesülni a támogatásból, elvégre ez azért nem olyan egyszerű feladat. Köszönjük. 

 Egy magára valamit adó portál (ezek mi lennénk) kötelessége, hogy megemlítse a MÁV-ot, mint olyat. Sokunknak van rossz, és még többünknek még annál is rosszabb tapasztalata a fenti szörnyeteggel, de hessegessük el a negatív gondolatainkat, vigasztaljon mindenkit, hogy legalább jó sokba kerül. A kérdés fontosságát viszont mi sem igazolja jobban, mintsem az a tény, hogy a Csúcsminisztérium is kiemelt figyelmet szentel neki. Legalább ennyire nagy a hozzáadott importanciája ennek a hírnek, szerintem ebben egyetérthetünk.

Aktuális cím című rovatunkban el kell hogy meséljük neked hogy Barack elnök úr kedvenc autója a Blackberry, ami, ki hitte volna, azért érdekes dolog, mert a Blackberrybe meglehetősen nehéz beszállni. Részleteket a link alatt tessék keresni, jelen sorok szerzője szívgyógyszeren él amióta meglegyintette az ekkora profizmus szele. Ezúton is biztosítja a tisztelt seregletet, hogy eme szent helyen nem kell ilyenekre számítani.

Te tudtad hogy E.T. valójában nem is véletlenül esett le a földre, hanem a többiek hagyták itt? És hogy nem is E.T. a neve, hanem Cleeborp, és valójában egy retardált űrlény? Ha nem tudtad, mindenképp nézd meg a Robot Chickenből származó videót  , és ha lehetőséged van rá (perszehogynincs, tudjuk, pont azért néznéd meg mert én mondom, mi?!) a többi epizódot is.  

Az a baj hogy tobzódunk az érdekesebbnél érdekesebb linkekben, amik tágra nyitják az ember szemét a világgal kapcsolatban. Azzal fejezném be hagyományteremtő ajánlócskánkat, hogy a nehéz gazdasági helyzetben ne hagyja magát senki megsz*patni, de ha már mégis, legalább küldjön egy emailt utána.

 Megtisztelő üdvözlettel:

 A Magyar Internet Kérdőjel társaság magát közelebbről megnevezni nem kívánó szaktekintélye

Címkék: wtf, ajánló

#1 | 2009-01-21 16:44:14 | 136 hónapja
ehhhe...
ency