kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Fesztiválok után

Hírek

2009-08-25 11:14 (129 hónapja)

Egy kis áttekintő a fesztiválok terméséből

fokk.huBár még nincs vége a nyárnak, a nagyobb fesztiválokon már szerencsésen túl vagyunk. Az idei felhozatal is meglehetősen erős volt, nem panaszkodhatunk fesztivál- és zenekarügyileg!

A fokk.hu szempontjából a legkiemeltebb fesztivál a Campus volt, erre jegyeket és értékes nyereményeket is nyerhettél velünk, valamint a fokk.hu saját színpadán akár programokon is részt vehettél. Ezt a vonalat természetesen jövőre is folytatni szeretnénk, és Titeket is arra biztatunk, hogy használjátok az oldalt, hiszen nagyon hasznosak tudunk lenni egymásnak!

Voltál a Campuson? Lejjebb találsz néhány galériát, ami lehet hogy érdekel. Netán házasodtál is a Fokk1ház sátrában? Mindhárom napon külön galériában tekinthetik meg a jeles esemény résztvevői az esküvői képeket! Alant megtalálod a linkeket is!

Valószínűleg már átböngészted a Galériáinkat, ahova profi és amatőr fotósaink egyaránt szorgalmasan töltögették fel a képeket a fesztiválokról. A korábbi évek képeiből is felkerült jó pár galéria, az igazán nagy termés viszont természetesen az idei összejöveteleken jött létre.

A teljesség igénye nélkül nézzünk azért pár érdekes galériát:

Hegyalja fesztivál 2009

 

 

 

 

Balaton Sound 2009

 

 

 

 

 

Campus fesztivál 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Campus Fesztivál 2009 - Fokk1ház képek

 

 

 

 

Azfeszt 2009

 

 

 

 

...ez természetesen csak egy kis ízelítő, sokkal de sokkal több galériát találsz a Galériák között!

A fokk.hu csapata ezúton is szeretné mindenkinek megköszönni a sok képet és a remek hangulatot amit csináltatok a fesztiválokon. Természetesen ezután is számítunk mindenkire!

 

Címkék: fesztivál, hegyalja, campus, azfeszt, fokk1ház, galéria

A hírhez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!