kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Költözés után...

Hírek

2009-06-15 17:01 (131 hónapja)

Sziasztok, visszatértünk, köszönjük mindenkinek a türelmet!

szia!Reméljük senkinek nem okoztunk (akkora) lelki törést ezzel a pár napos leállással, ami csak a technika szarvas patás nemjófej figurájának a közreműködésével lett végülis egy kicsit hosszabb, mint terveztük. Egyúttal viszont pár fejlesztés is felkerült az oldalra, ami remélhetőleg még könnyebbé teszi majd a használatot!

A programajánló immár személyre szabottabban ajánlja a programokat, tehát ha be van állítva hogy melyik megyéből/településről nézel minket, akkor főleg a környékeden levő programokat, rendezvényeket ajánlja a figyelmedbe! Ezúton is biztatunk mindenkit, hogy ha tud valami programot, ami érdekelhet másokat is, akkor töltse fel az oldalra, hadd tudja meg mindenki! Ha pedig mindenképpen elmégy majd valamelyik programra, mostmár jelezheted is a program részletesebb oldalán, így akár azt is láthatod, hogy az ismerőseid közül tervezi-e más is hogy részt vesz!

Szintén új fejlesztés eredménye, hogy a csoportoknak mostmár külön linkjük is van, amin keresztül elérheted őket! Alapértelmezésben a csoport_rövid_neve.fokk.hu címen tudod megtalálni a csoportot, így könnyebb a kedvencek közé tenni őket  (csak 1-2 példa:  http://cica.fokk.hu/ , http://fokk1haz.fokk.hu/ , stb)

Ha már csoportok, az utóbbi időben is nagyon sok új csoport született, aminek nagyon örülünk, de persze egyúttal kérünk minden csoportgazdit is, hogy ügyeljenek rá hogy minél több érdekesnél érdekesebb tartalom kerüljön fel a csoportba, hiszen ez az egésznek a lényege! Kiemelésre talán érdemes a Vodafone fan club, ami egy új kezdeményezés vodások számára, ha vodás vagy, mindenképp lépj be a csoportba, rövidesen nagyon hasznos dolgokkal, nyereményjátékokkal, és érdekességekkel jelentkezünk! A Vulgar Display csoport blogját is érdemes követni ha érdekelnek a neten található, kifacsart humorú dolgok, valamint még néhány figyelemre érdemes csoport a teljesség igénye nélkül: Régi magyar filmek szerelmesei , Barátság klub , Bika jegyűek klubja, Republic, és a többi.

Egyébként pedig itt a nyár, várjuk mindenkitől a nyárral, bulizással, utazással kapcsolatos blogposztokat, galériákat! A nyár a fesztiválok ideje, mi is nagyon készülünk rájuk, a Campus fesztiválon pl. minipódiumunk is lesz, valamint nagyon sok képpel, koncertajánlóval és beszámolóval tudósítunk majd. A FOKK minipódium részletes műsorához itt találsz linket , de nemsokára bővebben is jelentkezünk még ezzel kapcsolatban

Zenei jellegű híreinkhez tartozik az is, hogy eljött az idő, hogy a Harap lerántsa végre a leplet a már két hónapja felvett, frissen elkészült első videoklipjéről, mely a Műbalhé c. számukhoz forgatott a zenekar. Elmondásuk szerint a precizitásra való törekvésen túl egy technikai probléma is felmerült, ennek tudható be tehát a publikálást megelőző hosszas várakozás. A dal felvételére még márciusban vonult stúdióba a zenekar, a végeredmény pedig annyira tetszetősre sikerült, hogy egyből elhatározták: elkészítik hozzá első videoklipjüket. A klipforgatáshoz Olgyay Ádámot hívták segítségül, aki a rendezői munkákon kívül a vágást is végezte, az utómunkákért pedig Olgyay Tamás a felelős. A zenekar legközelebb június 13-án Nagykőrösön, majd június 15-én Cegléden a CIÖK Nyárindító Fesztiválon fog fellépni, mindkét koncert ingyenes lesz, mindenkit szeretettel várnak!

Az idén is lesz Múzeumok Éjszakája, mégpedig június 20-án, tessék beletervezni a programba, ha megtehetitek, mert megéri Az országban több mint 200 múzeum csaknem 2000 programmal várja az érdeklődőket.

 

 

Mindenkinek folyamatos fokkolást kíván:

a fokk.hu csapata

Címkék: hírek, programok, nyár

A hírhez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!