kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!
  • 1

Már régen írtam

melis, 2009-01-27 18:55 (142 hónapja)
3 hozzászólás

Hát igen, a kalandos első nap óta nem is írtam milyen az élet itt azistenhátamögött. Merthogy Berettyóújfalu valahol ott van, csak kicsit balra. Ma elindultam gyalogosan felfedezni a "belvárost", körülbelül fél óra alatt megvolt úgy, hogy közben voltam boltban meg a postán is. :) Egy élmény, de komolyan.
Szerencsére rájöttem, hogy miért nagyon jó itt lakni. Először is, itt nincs kaja, ha nem veszek! :) Mert otthon ha nem akartam is lépten nyomon [...]
Tovább »

Címkék: költözés, kaja, aktív életmód

Első nap kalandjai

melis, 2009-01-20 14:01 (143 hónapja)
Még nincs hozzászólás. Légy te az első!

Blogbejegyzés 2009.01.19.

Ez a ma esti második próbálkozásom, ugyanis az első elszállt, mint a győzelmizászló, pedig már majdnem egy oldalt írtam. Na mindegy, megpróbálom újból, de közben időnként el is mentem azért… 
Szóval vasárnap délután átköltöztetett kicsi családom ide Berettyóújfaluba a nővérszállóra. Azt mondta a takarítónő még a hét elején, hogy felhordják a bútorokat meg kitakarítanak meg minden, ehhez képest a [...]
Tovább »

Címkék: költözés takarítás tortúra

Pánik

melis, 2009-01-17 14:25 (143 hónapja)
Még nincs hozzászólás. Légy te az első!

Már csak 1 nap van a költözésig, és azt sem tudom, hol kezdjem a pakolást! A ruháim nagyjából ki vannak mosva, az nem gond, olyan, mintha hosszú időre mennék nyaralni. :)
Node a többi! Mivel nem tudom a dokinéninek milyen konyha és egyéb cuccai vannak, nem tudom mit kéne vinni. Belekapok mindenbe, de tulajdonképpen nem csinálok semmit. Vagyis eddig egész nap azzal tököltem, hogy feltelepítsem a mobilnet modemjét a gépre, mert valami miatt hisztizett. És azt [...]
Tovább »

Címkék: költözés, pánik

Már csak 5 nap!

melis, 2009-01-14 08:27 (143 hónapja)
1 hozzászólás

Sajnálom, hogy nem tudtam a költözést személyesen elmesélni sokótoknak, ezúton is elnézést kérek a megdöbbentésetekért! :)
De gondoltam ez olyan hely, ahol többen is tudomást szerezhettek róla egyszerre.
De észre sem fogjátok venni, hogy nem leszek itt hétköznap! Pénteken pedig munka után repülni fogok haza, úgyhogy akármi lesz, én ittleszek! :)

Még 5 nap van a költözésig, és nekem folyamatosan cikázik az agyam, hogy mit kell még venni. [...]
Tovább »

Címkék: költözés, Gombóc

Készülődés

melis, 2009-01-13 09:16 (143 hónapja)
2 hozzászólás

Hm... akár azt is írhattam volna, hogy Új Élet - nagyúval és nagy ével. :) Ez a 2009 már úgy indul, hogy muszáj blogolnom.
Első és legfontosabb: KÖLTÖZÖM! Méghozzá Berettyóújfaluba. Ma megyek megnézni a Nővérszállót, hogy hol kapok szobácskát. Remélem sikerül kibulizni, hogy ne más mellé költöztessenek... Ha nem, akkor megyek orvos kollegina mellé, az sem lesz rossz.

Kicsit azért izgulok... Ilyen messze még sosem költöztem! Viszont [...]
Tovább »

Címkék: költözés

  • 1