kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

A kezdetek - Barátok Közt

Csoportok

Barátok Közt

Aki szereti a Barátok Közt c. sorozatot.
Címkék: sorozat
  • Tagok száma: 90 (Ebből belső tag: 0)
  • A csoportot alapította: AUTODISABLED_SanYes, 140 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

A kezdetek


Huszonöt esztendõvel ezelõtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakítahatalan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és bürokratikus állami intézmény gondjaira hagyták õket. A hányattatások közepette mély barátság szövõdött köztük, amely kiállta az idõ próbáját, és nagyralátó álmok szülõje lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. De múltjuk utolérte õket.
Barátság - Intrika - Szerelem?!

Egy megdöbbentõ és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Nóra, László, Miklós, Zsuzsa, András és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán, a legidõsebb fivér, a Berényi Építõipari Kft. alapítója és vezetõje, a barátok testi-lelki támasza és támogatója rejtélyes körülmények között halálos kimenetelû balesetet szenved.

Autóját a végzetes éjszakán egy titokzatos idegen szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofõr éli túl.

A baleset után a barátok legégetõbb gondja egy olyan vállalkozás jövõje, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként elõször találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetõvel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.