kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Országos Info Paintball - ONIK Öntevékeny Csoport

Csoportok

ONIK Öntevékeny Csoport

Ha egy kicsit is kockának érzed magad, köztünk a helyed. Nálunk megtudhatod mit csinálnak az infósok amikor nem kockulnak :) Jerr hát és légy te is közösségünk tagja!
Címkék: info, informatika, IT, ONIK, IK, DE, Debreceni Egyetem, egyesület
  • Tagok száma: 16 (Ebből belső tag: 9)
  • A csoportot alapította: Tushee, 174 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak a belső csoporttagok, de a tartalmat az alapító jóváhagyja.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Ez a rendezvény egy kisebbfajta fesztivál. A célja az, hogy összegyüjtse az országban tanuló informatikusokat hogy megismerkedhessenek egymással hisz az egyetem után a kapcsolati tőke egy igen fontos tényezője a nagybetűs életnek. Továbbá célja még hogy bevonjunk jelentős IT cégeket is, megjelenési felületet biztosítva nekik. Persze mindemellett fontos, hogy egy kimozditsuk az embereket a gép elől, hogy mozogjanak kicsit és hogy egy kihagyhatatlan élményt szerezzenek.

Az I. Országos Info Paintball 2007. április 13.-án került megrendezésre Hajdúszobolszón, és közel 100 informatikus hallgatót/gyakorlat vezetőt szórakoztatott egész nap. A bajnokságot az Egri Eszterházy Károly Főiskola nyerte meg, így ők vihették haza a vándorkupát.

Képek

A II. Országos Info Paintball alkalmával 2008. április 25-26-27 -án Újlétán, 40 hektáron lövette szét a testét közel 100 infós. Ebben az évben az ELTE-sek vitték haza büszkén a vándorkupát, miután egy hatalmas mérkőzésben sikerült kilőniük az összes egri halgatót.
Képek: (link nemsokára)

A III. Országos Info Paintball még szervezés alatt áll, várható idője 2009. április - május. Hely : valahol Budapesten :) 
További információk késöbb