kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Vis Maior

Csoportok

Vis Maior

A sör hideg
Címkék: szórakozás, zene, tánc, hülyeség, buli
  • Tagok száma: 11 (Ebből belső tag: 1)
  • A csoportot alapította: denis, 177 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Vis Maior

A Vis Maior zenekar a XX. Század végén, egész pontosan a legvégén 1999-ben alakult a debreceni jogi Alma Materbe beszabadult fiatal hallgatók baráti társaságából. A cél elsősorban önmagunk szórakoztatása volt, hogy ismertebb előadók számait játszogattuk a próbateremnek titulált garázsban. Mivel ezt a tevékenységet a tagok nagyon élvezték, és bíztató jeleket kaptunk a garázs felett lakó szomszédoktól is elkezdődött a komoly munka. 2002-től folyamatossá váltak a koncertek, fellépések.A zenekar a több éves fennállása alatt játszott szinte az összes kar gólyatáborában, visszajáró vendégei vagyunk a középiskolás (Kossuth Gimnázium, Tóth Árpád Gimnázium), egyetemi (Jog-és Államtudományi Kar, Műszaki Egyetem Budapest, Debreceni Építő Kar) báloknak, minden évben teltházas Lovardás bulikon szórakoztatjuk a közönséget. 2005-ben az együttes volt az Ifjúsági és Hírközlési Minisztérium hivatalos zenekara, amely keretei között Velencén, Sátoraljaújhelyen a minisztérium által szervezett programokon szolgáltattuk a muzsikát. A keleti országrész több falujában is megfordultunk falunap alkalmával, sőt az EU csatlakozását ünneplő Románia határtalálkozóján is mi voltunk, akiknek zenei aláfestésére bulizott a két szomszédos ország lakossága. A Debreceni Est 11-éves szülinapi partyjára a szervezők szintén a Vis Maior zenekart hívták meg buli felelősnek. Hosszú évek alatt eljutottunk oda, hogy a Debreceni Pulykanapokon a Kossuth téren felállított színpadon is lehetőségünk volt megmutatni mi fán is terem a Vis Maior érzés. Az elő zene újabb térhódításának és a kultúráltan, igényesen szórakozni vágyó közönség nagy örömére a formáció 2008-ban is a legszínesebb programot tudja nyújtani éppúgy falunapon, mint fesztiválon( Campus, Efott,), bálon, vagy sörsátras bulin, határon innen és túl( Románia, Szlovákia).

Voltunk már előzenekara az EDDÁnak, a Bikininek, játszottunk egy színpadon Jamie Winyóval, és a Kowa meg a Vegával. De sikerült zenei aláfestést szolgáltatni Fenyő Miki, Szandi és Komár László nevével fémjelzett buliban is.

A repertoárunk nagyon széles skálán mozog, ezért minden korosztály talál magának kedvére való számot, és ha egyszer a Vis Maior henger beindult ott csak jó buli kerekedik ki.

A zenekar tagjai testsúly szerint emelkedő sorrendben:
Kiss Virág- ének, vokál
Kövesdi Gábor- billentyű, vokál
Orvos György- ének, bass
Kozma Mátyás- dob, furulya
Dr. Kozma Dénes- gitár, bass, beszéd
Dr. Szentpéteri Tamás- bass, gitár, vokál

Külön köszönet a zenekar régi és mai napig is tiszteletbeli tagjainak: Dr. Elek Tamás Mirkó, Dr. Tréki- Tóth Péter János, Dr. Finna Csaba, Dr. Belus Fruzsina, Tóth Lilla Lenke, Deli Márta, Hajdu Tímea, Szabó-Maák Zoltán, Kertész Pálma, Koi Gergő( Dagi), Kapitány Miklós

Végül természetesen a nélkülözhetetlen táncos lábú publikumnak.

Kontact: Dr. Kozma Dénes 20 521 44 79
Email: vismaiorzenekar@gmail.com

Cím: Sör utca, Feles 1/1 vodkatonic, Debrecen, Magyarország

Mi történt?

Üzenőfal

  • denis | 176 hónapja
    Ez itt a csoportunk üzenőfala. Szólj hozzánk!