kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

A Vészkijárat zenekar

Csoportok

A Vészkijárat zenekar

A Vészkijárat zenekar [Kaposvár]
Címkék: vészkijárat, zenekar, koncert, punk, metál, ska, Kaposvár, Magyarország, fesztivál, zene, rock
 • Tagok száma: 1 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: chief, 171 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak az alapító.
 • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

A Vészkijárat zenekar

A zenekar alakulása 2002-03-ra vezethető vissza, amikor is megszületett a Vészkijárat elnevezés. A banda egy dallamos punk rock négyes volt kezdetekben. Azóta az eredeti felállásból már csak ketten működnek: Deák Ákos és Balassa Krisztián. Elsőként egy basszusgitár csere volt Szántai „Viszki” Balázs személyében, aki jelenleg is erősíti a bandát.

Készítettünk egy demót, amit körülbelül 2003-ban rögzítettünk a próbahelyünkön „Te vagy a rossz!” címmel. Ezt követően készült egy pár számos koncertfelvételt „A Pogo deszkáin” címmel, amit a helyi rock klubban vettünk fel. Ezt visszahallgatva elgondolkoztunk azon, hogy nem csak hogy koncerteken, de mi alapból teltebb hangzásra vágyunk. Így hát egy zenekari barát összehozott minket egy tehetséges gitárossal, akit Tuli Krisztiánnak hívnak.

2005-ben tehát ismét négytagú lett a zenekar, és azóta a stílusban is történt némi változás, hisz az új tagok és más-más ötletek szerencsére pozitív irányba húzták a bandát. 2007 végén újabb basszusgitár csere következett be. Viszki, Szontagh Péterre cserélődött. A jelenlegi stílus több mint punk rock. Ebben találhatók metálos, helyenként még ska-s elemek is. Nagyon nehezen tudjuk behatárolni a zenénket és nem is nagyon akarjuk, hallgassátok és döntsétek el ti. Ezek vagyunk mi, erről szól a Vészkijárat.

Deák Ákos „Hawer” (Gitár/Ének)
Tuli Krisztián „Chris” (Gitár/Ének)
Szontagh Péter "Szonti" (Basszusgitár)
Balassa Krisztián „Chief” (Dob)
Cím: Kaposvár, Magyarország

Legújabb belépett tagok

Üzenőfal

 • chief | 171 hónapja
  Szevasztok!
  Mi a kaposvári Vészkijárat zenekar vagyunk. Ismerjetk meg minket itt a fokk.hu-n is bátran jelöljetek be igyekszünk egy csomó mindent feltölteni a zenekarról, zene klipp képek stb. De most segíthettek is nekünk a fesztiválokra bejutni!

  Regg és dobj egy szavazatot, hogy a fesztiválokon is találkozhassunk! köszi! Szavazni minden nap lehet jó egy hónapon keresztül, hajrá hajrá!

  http://www.bandland.hu/Band.aspx?ID=445

  üdv.: a Vészkijárat zenekar