kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

VersePMS

Csoportok

VersePMS

Production. Management. Studio.
Címkék: zene, kultúra, koncert, koncertszervezés, menedzsment, program, zenekar, amatőr
  • Tagok száma: 1 (Ebből belső tag: 1)
  • A csoportot alapította: VersePMS, 150 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, jóváhagyás nélkül.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

VersePMS

A VersePMS ötlete még évekkel ezelőtt született meg, amikor az alapítók saját zenekaraik nehézkes helyzetét felismerve úgy gondolták, hogy szükség van egy olyan szervezetre, ami hivatalos úton tudja ellátni a zenekarosdi minden téren felmerülő ügyes-bajos teendőit:


így 2009-es megalakulásunk óta alapvető célunk, hogy a tehetséges amatőr zenekarok számára olyan szakmai munkát végezzünk, amely segíti őket az előrehaladásban és az ismerté válásban, valamint e mellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy térségünk ifjúságának kulturális szórakoztató programlehetőségeket teremtsünk.


A VersePMS mint bírósági nyilvántartásba vett szervezet tevékenységét teljes mértékben jogszerűen, számlaképesen és törvényesen végezve elsősorban produkciós feladatokat lát el, különböző egyedi szakmai lehetőségeket kutat fel tagjainakat, támogatja törekvéseiket, ellátja érdekképviseletüket, hogy fejlődő tendenciát mutatva biztonságosan dolgozhassanak.

A VersePMS kiemelten foglalkozik koncert és rendezvényszervezéssel, ahol a zenekarok bemutathatják tudásukat egyaránt barátaik és ismeretlenek, meglévő és leendő rajongóik előtt Debrecenben, más nagyvárosokban, vidéki helyszíneken, határon innen és határon túl.

A VersePMS nagy hangsúlyt helyez a brand építésre: arculattervezésre, promóciós és koncertfotózásra, a médiajelenlétre, a zenekarok online és nyomtatott megjelenésére, marketing-reklám teendők ellátására, saját honlap és web 2.0 részvétre, flyer és egyéb nyomdai terjesztésre, hangfelvételek rögzítésére, videoklippek készítésére, valamint a merchandise-ra is.


Cím: Debrecen, Magyarország

Mi történt?

Üzenőfal

  • VersePMS | 150 hónapja
    Sziasztok! Itt vagyunk a Fokk.hu-n, csatlakozzatokat Ti is!
    VersePMS