kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

"Úton" Ifjúsági - Kulturális Egyesület

Csoportok

"Úton" Ifjúsági - Kulturális Egyesület

Ha nyitni akarsz Európa felé...mi pályára állítunk!
Címkék: ifjúság, Európa, önkéntesség, nem-formális tanulás, ifjúsági szolgáltatások
 • Tagok száma: 2 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: Gál Gergő, 127 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
 • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

"Úton" Ifjúsági - Kulturális Egyesület

Az „Úton” Ifjúsági - Kulturális Egyesület azzal a céllal jött létre 2004-ben, hogy segítse és erősítse az európai integrációs folyamatokat, valamint nemzetközi ifjúsági kapcsolatokat alakítson ki és ápoljon. A csoport tagjai olyan dinamikus fiatalok, akik hisznek az európai állampolgári eszmékben és az interkulturalitásban. Működési területünk elsősorban az Észak-alföldi Régió, célcsoportunk pedig a 15-30 éves korosztályba eső fiatalok.

Kiemelten fontosnak tartjuk az oktatási, gazdasági, társadalmi, kulturális vagy földrajzi szempontokból hátrányos helyzetűek segítését, aktivizálását és különböző programokba való bevonását.

Célkitűzéseink között szerepel olyan értékteremtő programok szervezése és e programokon való aktív részvétel, amelyek segítik a különböző kulturális háttérrel rendelkező fiatalok közeledését, valamint a tolerancia minél szélesebb körben történő erősítését. Részt kívánunk venni a környező és az európai országokkal közös tapasztalatcserék lebonyolításában, amelyek új képességeket és készségeket fejleszthetnek ki a résztvevő fiatalokban.

Programjainkban, képzéseinkben, tréningjeinkben folyamatosan tetten érhetőek a non-formális pedagógia módszerei, melyek nélkül nem tudjuk elképzelni a jövő oktatását. Szervezetünk egyik fő projektje e tárgykör módszertanának pontos kidolgozására és akkreditációjára irányul. Rendkívül fontosnak tartjuk a szervezetben dolgozó fiatalok szakmai fejlődését is, ezért egyesületünk tagjai számos hazai és nemzetközi szakmai továbbképzésen és tréningen vettek és vesznek részt. Úgy gondoljuk, hogy felkészült, az új ismeretekre nyitott munkatársi gárda nélkül igényes munka nem végezhető.
Cím: Rákóczi u. 62/A. fsz.1., Debrecen, Magyarország

Üzenőfal

 • Gál Gergő | 126 hónapja
  No igen, vért frissítettünk elég rendesen. • tente | 127 hónapja
  Látom, Gergő maradt, csak Dózsából Gállá vált..
  Üdv itt, kedves Úton Egyesület..


 • Gál Gergő | 127 hónapja
  Üzenőplaccunk megkezdi működését.
  Ha erre jársz, véss fel valamit a falra!