kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Pussydrinks

Csoportok

Pussydrinks

„Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.”
Címkék: pussy, pussydrinks
 • Tagok száma: 1 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: fipepe, 164 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
 • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Pussydrinks

A Pussy egy olyan ital, amely 100 % - ban természetes anyagokból készül, kémiai vagy szintetikus összetevőket nem tartalmaz. Azoknak az embereknek való, akik előnyben részesítik a természetes alternatívákat.

A név – Pussy, provokáló és figyelemfelkeltő is egyben. Éppen ez a célja. A Pussy egy olyan Prémium – Energiaital, amelynek már az elnevezése is nagy önbizalmat sugall. A Pussy már önmagában is tiszta élvezetet nyújt, de kitűnően mixelhető számos alkoholtartalmú itallal és gyümölcslével is.

A Pussy hisz a természetes energiában – mert ez az, ami jó Neked.

A Pussy Jonnie Shears látomása. A 21 éves londoni fiatalember a hálószobájában keltette életre 2004 júniusában. Összemixelte az italt, és megtervezte a dobozát. Az első doboz a gyártósorról legördülve rögtön a londoni éjszakai életbe landolt. Mára már 10 csapatunk van világszerte, és számuk folyamatosan növekszik.

A Pussy az első igazi prémium energiaital. A válogatott összetevők és az egyedülálló receptúra gondoskodnak az egyedi, összetéveszthetetlen ízről és a természetes lendületről. Hiszünk abban, hogy a kihívások visznek előre. A Pussy a természetes energiát képviseli. A Pussy pimasz, mégis kifinomult – fogyasztása igazi élvezet. A Pussy nem a kockázatról szól, nem a mesterséges energiát képviseli, nem alkalmaz nagyvállalati üzletpolitikát.
Cím: Csopak, Magyarország
Címkék: pussy, pussydrinks

Mi történt?

Üzenőfal

 • fipepe | 164 hónapja
  Casting call

  Jelentkezz a PUSSYDRINKS Hostess csapatába!
  Ha szeretnél PUSSYDRINKS Promóciókon és Partykon Hostesskedni-Modellkedni és úgy érzed, szép vagy, valamint meg tudnál felelni az elvárásoknak, jelentkezz a PUSSYDRINKS HOSTESS csapatába!

  Az ország több pontján is válogatást tartunk, melyeken megismerheted a PUSSY célkitűzéseit, terveit, valamint karrierlehetőségeit.

  A castingok során kiválasztjuk, hogy kik fognak a PUSSY ELIT-hez tartozni, vagyis azokat, akikkel együtt fogunk majd dolgozni a jövőben.

  A jelentkezők tehát komoly esélyt kapnak, hogy felfedezzék őket egész Európa területén!
  A legjobbaknak lehetősége nyílik, hogy egy professzionális hostess team tagjai legyenek!

  A PUSSY csapata számos népszerűsítő kampányt tart a legelitebb hazai és külföldi szórakozóhelyeken, ezzel biztosítva a PUSSY hostesseinek a külföldi megjelenési lehetőséget.

  Ha Te is szeretnél közénk tartozni és a castingon részt venni, KÜLDD A KITÖLTÖTT ADATLAPOT a casting@pussydrinks.hu címre!
  A jelentkezési lapot az alábbi linken töltheted le!
  http://www.pussydrink.hu/files/hreglap.doc
  (Ha van modellkönyved, hozd magaddal!)

  Ha kérdésed van, az alábbi elérhetőségeken kérhetsz információt: casting@pussydrinks.hu | 20/427-1430

  Időpont | Helyszín
  Október 17. (szombat) 10-13-ig | Budapest, V. kerület, Szép utca 4.
  Jelentkezési határidő Okt.15.(Csütörtök) 22:00-ig!

  Találkozunk a castingon!