kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Jurij

Csoportok

Jurij

A Jurij négy barát közös bátorságpróbája.
Címkék: zene, jurij, koncert
  • Tagok száma: 23 (Ebből belső tag: 1)
  • A csoportot alapította: malenky, 144 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak a belső csoporttagok, de a tartalmat az alapító jóváhagyja.
  • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

Jurij

A Jurij négy barát közös bátorságpróbája. Egyre mélyebben megyünk bele a sűrűjébe, amihez egyre nagyobb bátorság kell, de eddig sikeresen vettük az akadályokat.
Négy album és egy kislemez után, a sok koncert és a nyári fesztiválok közepette is készülünk, hisz télen stúdióba szeretnénk menni felvenni az ötödik sorlemezt, melynek címe 'Kitartás - I love you!' lesz.
2007 őszén és 2008 tavaszán a ’Mindenki más’ kislemezünket turnéztattuk szerte az országban – játszottunk többek között az A38-on, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Kecskeméten, Békéscsabán, Gyulán, Veszprémben, Kisújszálláson, Budapesten, Balassagyarmaton, Szarvason, stb - s próbáltuk minél több embernek megmutatni magunkat. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a koncerteken ajándékba adjuk a CD-t az érdeklődőknek.
2008 őszére elajándékoztunk 1100 darab CD-t, és még nincs vége.
Az MR2 Petőfi Rádió 2008 február elején jelezte a zenekarnak, hogy L.A. című dalunkat sugározzák a rádióban.
Nyaranta mi is ott vagyunk a fesztiválokon, a Szigeten immár másodszor, de játszottunk az összes Hegyalján (tavaly már 3-400 ember előtt), az Azfeszten idén is nagyszínpadon. Tavaly voltunk a Művészetek Völgyében, tavaly is, idén is játszottunk az EFOTT-on, voltunk most a Campus fesztiválon, Beregszászon, korábban a KOTTA fesztiválon, Nagykanizsán, a Budaörsi Napokon stb.
A mostani ősz és tél is mozgalmasnak ígérkezik, rengeteg koncerttel és dalírással. Ami már biztos, hogy megint lesz 3-4 közös koncert a 30Y-nal, a Vad Fruttikkal, valamint a Kaukázussal is. A 30Y decemberi, pécsi lemezbemutatóján is mi nyitunk. De volt Dürer kert Budapesten, Debreceni Egyetei Napok, Szegeden a JATE, Kecskemét, Szombathely, Nyíregyháza, és még sok más.
Cím: Nyíregyháza, Magyarország
Címkék: zene, jurij, koncert

Mi történt?

Üzenőfal