kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Jericho

Csoportok

Jericho

A Jericho zenekar 1998-ban alakult, azóta folyamatosan működik, néhány kényszerű tagcserével kísérve. A jelenlegi felállás 2009 nyarán alakult ki.
Címkék: Jericho
 • Tagok száma: 2 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: 6Liu6, 157 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak az alapító.
 • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Jericho

A zenekar 1999-óta folyamatos mozgásban van, mindenhol fellép, ahol lehetőség adódik rá.

Az első demo felvétel 2001-ben készült el, és jó visszhangja volt mind a szaksajtó, mind a közönség részéről. Második demonk felvételére 2003-ban került sor. Ez nem került terjesztésre, kizárólag promóciós célokat szolgál. Érdekessége, hogy 3 óra alatt, élőben került felvételre.

Legfrissebb demonk, amely két saját számot és egy Vikidál Gyula feldolgozást tartalmaz, 2009-ben készült el, már az aktuális felállásban.

A zenekar repertoárjában a saját szerzemények mellett számos magyar és külföldi feldolgozás szerepel, így például Kinks, Black Sabbath, P. Mobil és P. Box dalok is.

Referenciaként említhetők azon zenekarok, akikkel az együttesnek működése során alkalma volt elő zenekarként együtt játszani, közülük néhánnyal többször is: P. Box, Lord, Kalapács Band, Tunyogi Rock Band, Blues Company, Beatrice, és sokan mások. Fennállásának kezdete óta a zenekarnak számos motoros találkozóra is sikerült eljutnia, és jó kapcsolatot kiépítenie a rendezőséggel, melynek köszönhetően azóta többnek állandó vendége is. Ezek közül a jelentősebbek: Abádszalóki Motorosok Egyesülete, Devils MC Debrecen, Ghost’s MC, Speed Riders, Condors Of The Road, és a Gas Killers találkozói.
Cím: Debrecen, Magyarország
Címkék: Jericho

Mi történt?

Üzenőfal

 • 6Liu6 | 157 hónapja
  Üdv Mindenkinek!

  A Jericho zenekart mostmár a Fokk.hu-n is megtaláljátok!
  Reméljük, hogy találkozunk a koncerteken! :)

  Jericho