kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál

Csoportok

Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál

Előadó-művészeti tehetségkutató.
Címkék: fesztivál, tánc, zene, humor, tehetség, ifjúság
 • Tagok száma: 3 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: MEZON, 123 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, jóváhagyás nélkül.
 • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a Debreceni Ifjúsági Szolgáltatóval közösen, ismét előadó művészeti versenyt hirdet, felmenő rendszerben, egyéni és csoportos részvétellel, tánc, zene és humor kategóriákban. A fesztivál lebonyolítója ebben az évben is a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató.

A korábbi évek hagyományaitól eltérően azonban, idén a Debrecenben élő vagy a városhoz kötődő fiatalok csoportjain túl, jelentkezési lehetőséget biztosítunk Hajdú-Bihar Megye településein élő ifjaknak is, továbbá a határon túli fiatalok számára is adott a lehetőség, hogy induljanak a megmérettetésen.

Az életkori csoport is módosult ebben az évben, ugyanis egyéni jelentkezés esetén az életkor alsó határa 14 évre, míg a felső korhatár 30 évre módosult. Csoportos jelentkezés esetén az átlagéletkort vesszük figyelembe.

Amatőr előadók és csoportok jelentkezését várjuk a nevezési lap kitöltésével, melyek személyesen átvehetők a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. Mezon Ifjúsági Irodájában (4024 Debrecen, Batthyány u. 2/b) illetve oldalunkról le is tölthetők.
A kitöltött nevezési lapokat legkésőbb 2010. március 19-ig kell eljuttatni személyesen a Mezon Ifjúsági Iroda fent említett címére, vagy faxon az 52/426-432-es telefonszámra.

A fesztivál fordulóiról, helyszíneiről, a kategóriákról, a díjazásról és a további részletekről a pályázati felhívásban olvashat.

Pályázati felhívás
Nevezési lap

Cím: Battyány u. 2/b, Debrecen, Magyarország

Üzenőfal

 • SzaNi | 122 hónapja
  A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidő és a jelentkezők korhatára módosult. Az előadó-művészeti versenyre 10-30 év közötti fiatalok jelentkezését várják 2010. március 26-ig!!!
  További infó még mindig ugyanott: www.diszinfo.hu • MEZON | 123 hónapja
  Téged is vár Kelet-Magyarország legnagyobb tehetségkutatója! Jön a Debreceni Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál! Várjuk jelentkezésed, zene, tánc, és humor kategóriában, március 19-ig! Részletek az 52/532-670-es telefonszámon és a www.diszinfo.hu oldalon.