kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Gyümölcs fák !

Csoportok

Gyümölcs fák !

A termő gyümölcs fák és azzal kapcsolatos gondozási módok,metszés,oltási módok tapasztalatok megosztása.
Címkék: gyümölcs fák, oltás, oltási tipp, szemzés, szemző, szilva, körte, alma, kajszi, barack, öszi
  • Tagok száma: 1 (Ebből belső tag: 1)
  • A csoportot alapította: travus2, 97 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, jóváhagyás nélkül.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Gyümölcs fák !

Szeretnék egy olyan csoportot ahol mindenki meg oszthatja meg beszélheti másikkal a kis gyümölcsösében kertjében termő fákkalkapcsolatos bármi nemű tapasztaltát.Kérdéseire estleg válaszokat találhat másoktól.
Cím: Kazincbarcika, Magyarország

Mi történt?

Üzenőfal

  • travus2 | 97 hónapja
    Szeretnék minnél több hozzászólót akiknek gyümölcsösük van akár egy lemosó permetezéssel kapcsolatban egy termék,akár egy gyümölcs fával kapcsolatos betegség Vagy esetleg valamilyen pozitivum terméshozamnál bármi ami esetleg érdekes lehet annak aki ezekkel foglalkozik. Nekem van két telkem rengeteg gyümölcs fám van sokat oltok is fáimat szemzés és más módszerekkel. Kisebb nagyobb sikerekkel. De meg vagyok elégedve termés hozatallal,még ha ilyen kacifántos is ez a mostani időjárási tényező,annak ellenéreis. Igaz elkövetek mindent ennek érdeklbe sok tapasztalatot begyüjtve . Egyben szeretném ha a régi hagyományok őseinktől nem vesznének kárba és fent maradnának tippek ,tanácsok formájában ,hogy tovább lehessen azokat vinni. Előre is köszi hozzá szólóknak tanácsokat, tapasztalatokat. Olyan kérdést szeretnék először kérdezni az alvó szemzésnél oltási módnál ti a kötözést mikor távolítjátok el ? 6-9 napot írnak !