kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Bella-twilight

Csoportok

Bella-twilight

Aki szereti a könyvet , filmet lépjen be!!!!!!
Címkék: alkonyat, twilight, bella, edward
  • Tagok száma: 7 (Ebből belső tag: 1)
  • A csoportot alapította: Titok, 163 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Bella-twilight

Rengeteg érzés kavarog bennem mikor a twilight-Alkonyat cimű filmet, könyvet olvasom.Nagyon szeretem ezért is gondoltam alakitok egy csoportot. Jelentkezzetek , egy próbát megér.
Eclipse kicsit olyan mint a valódi élet, izgalmas, mert barátság , szerelem küzdelme olvasható a könyvben. Vajon tudunk választani barátság és szerelem között???? kétlem, mert ez a valódi életben is nehéz-hiszen mindkettőre szügség van.De elveszíthetjük a barátságot ha nem viszonozzuk a szerelmet.Pedig mi barátságot éreztünk nem szerelmet .
Gyűjthetjük Edward , Bella, Jacob..stb. képeit, mind akiket kedveltünk megjelenhetnek albumainkban.
Minden lányban, fiúban ott lakozik a szerelem, minden fiúban lehetne Edward, csak egy kis romantika kell hozzá.Bámulatosak Stephenie könyvei ajánlom mindenkinek.Olvassatok!!!!!!!!!Jelentkezzetek tagnak!
Cím: ,

Mi történt?

Üzenőfal

  • Titok | 163 hónapja
    Aki még nem olvasta a twilight könyvet azonnal lásson neki, mert ilyen érzéseket régen érzett ember amit e könyv elolvasás után érzünk.
    Szerelem, kaland tömkelege a könyvben.Feltétlen adjátok kölcsön azoknak akik még nem olvasták ki a kötetet had éljék át mások is ezt a fantasztikus szerelmet.Jó szórakozást!!!!!!!